Galí: “La rescissió de l’obra del Regina és una bona notícia que evitarà un desmanegat procediment judicial”

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha rebut avui amb “prudència” i “satisfacció” l’anunci de la Conselleria d’Educació de rescindir el contracte d’obra a l’empresa Torrescámara S.A., adjudicatària de la construcció del col·legi Regina Violant. El desbloqueig dels tràmits administratius suposarà l’agilitació del procediment per a traure de nou a concurs públic el tram d’obra que falta per acabar.

“És una bona notícia perquè açò permetrà una nova licitació sense haver de passar per un desmanegat procediment judicial i, per tant, tornar a reprendre les obres al més prompte possible”, ha assenyalat la primera edil. “Des de l’Ajuntament d’Almassora esperem que en la nova licitació es presenten moltes empreses per a assegurar-nos l’execució ràpida de les obres”, ha indicat Galí.

Segons l’acord aconseguit entre la Generalitat Valenciana, l’empresa haurà d’indemnitzar a la Conselleria amb 245.838 euros per la ralentització de les obres, “un cost incomparable a les molèsties que han hagut de suportar, i encara suporten, alumnat i docents del col·legi Regina Violant”, segons l’alcaldessa. L’equip de govern espera que aquest avanç del procés accelere la fi de el “malson” que pateix la comunitat educativa.

 

 

Informació i Foto: http://www.almassora.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: