Gabriela Bravo visita Casa Caritat de València per conèixer els seus projectes

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha visitat aquest dilluns Casa Caridad de València amb l’objectiu de conèixer els seus projectes i continuar enfortint els llaços de col·laboració.

Juntament amb el director general de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia, José García Añón, i el president de Casa Caridad, Luis Miralles, la consellera ha recorregut les instal·lacions i ha conegut de primera mà els projectes solidaris que desenvolupa l’entitat.

L’Associació Valenciana de Caritat que gestiona, entre altres centres, l’emblemàtica Casa Caridad de València compta amb l’assistència gratuïta finançada per la Generalitat en la seva condició de persona jurídica des del mes d’agost passat, i s’uneix a l’elenc d’entitats que ja compten amb aquest ajut de la Generalitat com la Creu Roja Espanyola, les associacions de Consumidors i Usuaris i les associacions d’utilitat pública que tinguin com a fi la defensa dels drets de les persones amb discapacitat.

L’Associació Valenciana de Caritat -declarada d’utilitat pública- va ser fundada el 1906 per a l’atenció de les persones sense llar i en risc d’exclusió social. Al llarg de la seva història ha repartit més de 45 milions de racions de menjar i ha ajudat centenars de milers de persones en les diferents activitats d’assistència social.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: