Gabriel Paulista “Tant el Valencia CF, com la plantilla i tothom estem a la banda de Diakhaby”

Tots estem amb Mouctar Diakhaby. En aquesta entrevista per a VCF MEDIA, Gabriel Paulista ha reafirmat la postura de l’València CF de suport total a l’central francès i ha explicat l’intolerable incident que es va produir al Ramón de Carranza diumenge passat.

Tots amb Diakhaby

Jo crec a Diakhaby. El conec des del primer dia. Ja sabem com és. És molt tímid, molt tranquil i s’enfada de veritat. Crec molt en ell. Ell no va a inventar aquest tipus de coses. Hi ha una acció d’una pilota que disputa i de cop i volta surt de la seva zona per discutir amb el jugador rival. No és cap mentida. Tant jo, com la plantilla, el club i tothom estem a la banda de Diakhaby. Aquestes coses no poden succeir.

L’explicació dels fets

Quan va passar tot vaig escoltar a Diakhaby dir “àrbitre, em va cridar negre de merda”. La pilota era a prop de la nostra àrea. Mirava a Diakhaby i a el partit, i demanava que tiréssim la pilota fora. Hi va haver un moment en què jo també vaig voler sortir de la meva zona i la pilota el teníem a prop. Vaig robar la pilota, la vaig tirar fora i vaig anar a defensar Diakhaby que estava amb diversos jugadors de l’Cadis CF. Vaig veure que estava molt enfadat, fora totalment de si. Vaig intentar protegir-lo i calmar-lo. Aquí va ser quan va poder calmar-se i va poder parlar amb l’àrbitre.

El motiu pel qual es va tornar a el camp

Va arribar informació a el vestuari que si sortíem de camp perdíem el partit i podíem perdre punts en Laliga. Diakhaby va dir que no volia això, que volia que tornéssim a el partit. Així ho vam fer i estem al seu costat.

No pot tornar a passar

No es pot ofendre a una persona d’aquesta manera. En un camp pot passar moltes coses, però aquest tipus de coses no poden succeir. És una falta de respecte a l’ésser humà. A mi tant me fa el meu color o el del meu company. Som tots iguals i aquestes coses no poden succeir més. Hem de tractar a tothom igual.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: