Francisco Juan: “Comptem amb un equip de joves que coneixen perfectament la realitat d’Alcalà-Alcossebre i el que necessita per garantir el seu futur”

L’equip de Francisco Juan ha apostat per incorporar a cinc candidats que destaquen per la seva joventut, en llocs principals de la llista: Jaume Albert -que ocupa el número quatre-, Selene Blázquez -setena a la llista-, Jordi Batiste -en el vuitè -, Melina Fradejas -en el nou- i Manu Ramon -al onze-.

El candidat a revalidar l’Alcaldia, Francisco Juan, ha destacat que “els valoro molt ja que aportaran la visió que tenen els joves de la localitat i ens ajudaran a entendre quines són les seves prioritats i com fer-les realitat”. Joan ha insistit que “són joves amb formació, molt preparats i emprenedors, que han apostat per desenvolupar la seva vida personal i professional a Alcalà-Alcossebre”. Són, a més, joves molt participatius, que estan vinculats a associacions de la localitat en temes esportius, culturals, socials i festius. L’equip ja treballa en la planificació d’accions concretes lligades als joves en temes com la formació, el desenvolupament econòmic, les oportunitats laborals, noves infraestructures esportives i iniciatives festives i culturals.

Jaume Albert destaca la seva il·lusió per “treballar pels veïns del poble, vinguin d’on vinguin i tinguin l’edat que tinguin, per tenir un Alcalà-Alcossebre obert, en el qual tots tinguem participació, segur i accessible”. Selene Blázquez explica que “em motiva aportar la veu dels joves i els col·lectius i treballar per les nostres festes i tradicions”. Jordi Batiste destaca “l’oportunitat que suposa aportar noves idees perquè puguem aprofitar el potencial d’Alcalà-Alcossebre a tots els nivells”. Melina Fradejas destaca que “Alcalà-Alcossebre ha de seguir sent sinònim de poble d’acollida i d’oportunitats i vull aportar idees per seguir millorant”. Manu Ramón aporta experiència “per desenvolupar idees lligades a l’esport ia l’oci”.

“No volíem que la incorporació de joves a la llista fos només una quota sinó poder comptar amb joves preparats i que sentin i visquin nostre poble, els seus costums i tradicions i que aportin noves idees enfocades a millorar les oportunitats per a tots”, ha conclòs Francisco Juan.

 

 

 

Informació i Foot: http://www.ppcastellon.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: