El PP de Moncofa presenta la seva llista per a les municipals

El Partit Popular de Moncofa ha procedit a l’presentació en societat de la llista electoral que es presentés a les eleccions municipals amb la intenció de revalidadar l’alcaldia. És acte va tenir lloc a la Casa de la Cultura de la localitat i va comptar amb l’assistència de prop de 150 veïns de la localitat a més d’Oscar Clavell, cap de llista al Congrés per Castelló, i Vicent Sales, vicepresident de la Diputació. Tenir en compte que els populars presentaven ahir a la tarda les llistes a Moncofa, Nules, Xilxes, Sogorb i Almassora per la qual cosa encara que el local estava ple de públic la presència de representants polítics d’altres poblacions va ser reduïda.

A la llista popular repeteixen els cinc regidors actuals, en el mateix ordre, i esperen una millora dels resultats que els permetria la incorporació de diversos edils. Segons Alós “Moncofa necessita que el PP local obtingui una majoria suficient si vol que el canvi que s’ha produït es consolidi i no tornem enrere”. La llista està composta per:

CANDIDATURA PP MONCOFA

Wenceslao Alós Valls.
José María Andrés Alós.3.- Pere Sales Peixó.
Maria Teresa Alemany Rius.
Ana Gràcia Vilalta.
José Luís Isach Alós.
Mari Carmen Ferri Guanter.
María Dolores Alós Gil.
Gema González Sánchez.
Abel Isach Julià.
Amparo Rius Martí.
Francisco Alemany Sales.
Francisco Guerrero Martínez.

SUPLENTS

Suplent: Mariana Filip.
Suplent: Vicente AragóSalais.

Wences Alós va establir tres línies bàsiques que marcaran el pròxim govern popular de la localitat: primera governar amb els peus a terra deixant enrere obres faraòniques i el malbaratament, segon mantenir uns impostos moderats, i, la més important, governar escoltat a tots els veïns , sense distinció, com fins ara.

El popular va destacar que “la feina en els últims quatre anys no ha estat fàcil, governant en minoria absoluta, i amb projectes que han arribat a ser rebutjats en l’últim moment, en la sessió plenària que havien de ser aprovats, i quan ja tot es havia pactat. ”

El candidat popular ha posat el valor la important afluència de públic, sobretot gent de la població que posa de manifest el suport de la població a la gestió realitzada.

 

 

 

Informació i Foto: PP Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: