Francesc Colomer lliura els distintius de qualitat turística Sicted a 14 entitats de La Ribera del Xúquer

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat a Alzira, juntament amb l’alcalde de la localitat, Diego Gómez, i altres representants institucionals dels municipis que formen part de la Ribera del Xúquer, els distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola a Destino (Sicted) a 14 entitats de la zona.

Són serveis públics i privats, així com empreses turístiques de les localitats d’Alzira, Sueca i Carcaixent, que aposten per l’excel·lència turística.

Així mateix, el titular de Turisme ha agraït la feina del sector públic i empresarial de la Ribera que ha rebut avui el distintiu Sicted, i ha ressaltat la seva capacitat i esforç “per millorar la satisfacció del turista i del resident”. Un camí que anima a continuar treballant-hi.

Les entitats de la Ribera del Xúquer que han rebut aquest dimecres el distintiu Sicted són: Tourist Info Alzira, Bernia Forn i Pastisseria, CamiVell Restaurant, restaurant El Caramelito, Urban Lloc, Vinetibo, Cotonera Events i Interpreta Natura del municipi d’Alzira.

Per la seva banda, les entitats distingides de Carcaixent són: Casa rural la Serratella, Hort Ribera, Hort Sant Eusebi i Madeira Lounge. I els serveis que han aconseguit el segell Sicted de Sueca són: el Museu de la xocolata Comes-Sueca i l’oficina d’informació turística Sueca Turisme.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: