Francesc Colomer ha participat a la presentació de l’Actuació de Cohesió entre Destinacions de la província de València

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat a la presentació de l’Actuació de Cohesió entre Destinacions (ACD) de la província de València juntament amb el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, el diputat de Turisme de la província, Jordi Mayor, i el director general de Turisme, Herick Campos.

Colomer ha destacat la importància de la governança col·laborativa per dur a terme projectes turístics, i en aquest sentit ha assenyalat que “compartim les ACD amb les diputacions provincials perquè el nostre objectiu és el mateix”.

Així, ha recordat que el 2022 Turisme va impulsar que cadascuna de les províncies de la Comunitat Valenciana desenvolupés un pla d’Actuacions de Cohesió entre Destinacions, sent cadascuna l’entitat executora i Turisme Comunitat Valenciana l’entitat responsable de gestionar els Fons Europeus Next Generation.

A més, ha assenyalat que amb aquestes actuacions “tenim l’oportunitat de traslladar al territori els valors que estem defensant al relat turístic”, i ha afegit que “també estem en el moment adequat i necessari de comprendre la transformació a què ens enfrontem, tant els eixos que ens marca Europa, com les demandes que ens trasllada el mercat”.

L’ACD de la província de València es tracta d’accions emmarcades dins del Pla de Sostenibilitat Turística de la Comunitat Valenciana, i giren al voltant de l’aigua, producte turístic vertebrador i cohesionador de la província de València.

Cal ressaltar que l’objectiu general és equilibrar la dualitat turística dels dos espais que conformen el territori valencià: el litoral i l’interior. Per tant, es pretén impulsar la redistribució territorial de fluxos turístics procedents de la zona litoral, amb més concentració de demanda, cap a espais de l’interior, amb menor presència turística, mitjançant la conversió dels recursos vinculats a l’aigua com a producte turístic.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: