‘Florida Voluntariat’ entra en acció

Florida Grup Educatiu, ha impulsat, des de la Comissió d’Ètica de Florida Universitària, el voluntariat entre tota la comunitat educativa a través de la creació de Florida Voluntariat. El nou projecte de voluntariat desenvolupat per Fundació Florida es va presentar en societat al Campus de Catarroja del centre universitari.

La directora de Fundació Florida, Ana Company, va explicar al públic assistent que ‘Florida Voluntariat’ és una iniciativa amb què l’alumnat i el personal de la cooperativa valenciana podrà col·laborar en les iniciatives socials de les diferents entitats socials amb què col·labora Fundació Florida .

Des de relacions internacionals de Florida Universitària, el seu responsable, Inma Mora, va animar l’alumnat a sortir i fer activitats internacionals, voluntariat internacional. “Hi ha diferents opcions fora de la Unió Europea, a tot el món”, comentava. En aquest sentit, va explicar que una de les opcions era el servei internacional de l’ONU, una altra els campaments de treball a qualsevol part del món. També els va informar sobre el voluntariat del Cos Europeu de Solidaritat, així com del nou programa de la UE per promoure el voluntariat amb opcions de curta i llarga durada, destinat a persones entre 18 i 30 anys.

Durant la presentació de ‘Florida Voluntariat’ l’alumnat d’Enginyeria de Florida Universitària també va presentar ESSENS, projecte que actualment s’està desenvolupant en col·laboració amb la cooperativa sense ànim de lucre Koynos i amb l’estudi d’enginyeria Ingesis. ESSENS consisteix en el desenvolupament de dispositius electrònics portables que són capaços de generar patrons de

vibracions que aconsegueixen reduir conductes estereotipades i hipercinètiques en pacients amb trastorns del neurodesenvolupament.

La casa Ronald Mc Donal’s, la Fundació Vicente Ferrer, Novaterra, Creu Roja, Amics del carrer, Inserta ocupació, de Fundació ONCE, entitats col·laboradores en el projecte, també van explicar la feina que desenvolupen com a voluntariat i amb la qual ‘Florida Voluntariat’ pot col·laborar a través de l’alumnat i els equips de professionals.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: