Florida Universitària signa un conveni amb Caixa Popular per finançar els estudis de Graus, Màsters i Postgraus

El director general de Florida Universitària, Enrique García, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han signat un acord de col·laboració pel qual les dues entitats estableixen una línia de prestació de productes i serveis financers, com una línia de finançament en condicions especials, per afavorir als socis, treballadors i estudiants de Florida Universitària.

A més, la principal entitat financera valenciana i Florida Universitària ofereixen facilitat de pagament i condicions especials a les famílies o estudiants que estiguin cursant els graus, màster o postgraus impartits a la cooperativa d’ensenyament.

Per al finançament dels estudis universitaris aquest acord permet que l’alumnat pugui cursar amb total tranquil·litat els estudis pagant el gruix dels mateixos quan ja estigui treballant. Per a això, es finançarà el 100% de el cost de l’Grau amb un màxim de 50.000 euros. En aquest cas, l’alumnat té un termini de 10 anys amb una carència de fins a cinc anys. D’aquesta manera, durant els 4 anys d’estudis de l’grau i l’any d’inserció laboral dels alumnes només pagarien els interessos i podria cancel·lar el préstec l’any en què s’incorpora a el mercat laboral.

Per a l’alumnat que cursa els màsters i postgraus de Florida Universitària també es contempla un finançament de l’100% fins a 50.000 euros, amb un termini de sis anys i una carència de fins a un any.

L’acord signat entre les dues cooperatives valencianes permetrà que l’alumnat que actualment està estudiant a Florida Universitària tingui també facilitats financeres per seguir en els seus estudis. En aquest sentit, preveu una proposta de finançament per facilitar a l’alumne el pagament de les quotes restants dels cursos acadèmics en vigor fins a un import màxim de 2.000 euros, amb un termini de durada de 15 mesos, amb tres mesos de carència total.

Així mateix, permet facilitats de pagament de les despeses de les matriculacions de graus, màsters, postgraus i cicles formatius amb una durada de fins a 24 mesos i un import màxim a finançar de 24.000 euros.

Les dues entitats cooperatives valencianes comparteixen molts valors en comú com la sostenibilitat i la vocació d’acostar la formació a tots els nivells. Per aquest motiu, van signar també un acord pel qual Caixa Popular dóna suport a diferents activitats en què Florida Universitària visibilitza i promou aquests valors. La cooperativa financera valenciana dóna suport a Florida Universitària a la Universitat dels Majors, l’Handbol, els Premis ‘La Rosa de Paper’, els ‘Premis ODS’ o les beques de Grau LEINN, entre d’altres activitats de la cooperativa universitària valenciana.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: