Florida Universitària entra a formar part de l’exclusiva comunitat de ‘The Rookies’

Florida Universitària és la segona escola de l’àmbit de videojocs de tot Espanya present a la plataforma internacional exclusiva ‘The Rookies’. Aquesta comunitat, que sorgeix en 2010 com un espai de trobada per a creatius digitals en formació o no professionals, representa un lloc per a artistes apassionats pel cinema, els jocs, l’animació, els mitjans immersius, la visualització, els gràfics en moviment, el disseny de productes i altres indústries creatives.

Dins de ‘The Rookies’ es troben les escoles de creativitat digital més rellevants de l’món. Només hi ha dues escoles espanyoles i una d’elles és Florida Universitària, incorporada recentment.

Formar part de ‘The Rookies’ permet a l’alumnat de Florida Universitària crear un portfoli amb els seus millors treballs en un format professional i difondre-ho a nivell global perquè caçatalents i altres professionals i estudiants puguin valorar-lo, donar consells i interactuar amb ells de diferents maneres.

Aquest aparador juntament amb els reptes que es proposen periòdicament a la plataforma per posar a prova el seu talent, repercuteix directament en la seva visibilitat professional dins el sector, afavorint la seva ocupabilitat en una indústria tan competitiva i exigent com és la de la creativitat digital, representada per els videojocs, el cinema, les sèries o l’animació.

” ‘The Rookies’ és un referent per a les escoles de videojocs i per a les empreses que busquen talent en aquesta indústria”, comenta José Luis Soler, professor de Florida Universitària i impulsor de la participació de la cooperativa en aquesta comunitat. Segons explica, ‘ The Rookies ‘actua com a prescriptor de talent als grans actors de el sector, pel que és un trampolí per a l’alumnat de Florida Universitària d’aquest àmbit.

La pàgina de Florida Universitària a la plataforma ‘The Rookies’ és: https://discover.therookies.co/schools/florida-universitaria/. “A partir d’ara, el nostre alumnat, va poder exposar les seves portfolis a altres estudiants, així com a empreses de la indústria, millorant la seva visibilitat i ocupabilitat”, conclou Soler.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: