Flamingo Coffee, Cercle Fruiter i Nautilus reben els guardons de la Ruta de la Tapa de Borriana 2022

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Turisme, Sara Molina, han lliurat els guardons a Flamingo Coffee, Cercle Frutero i Nautilius, els tres establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa 2022 de Borriana que es va celebrar del 29 de abril al 29 de maig a la ciutat. En aquesta edició es van servir 10.558 tapes als 16 establiments hostalers de la localitat que van participar, amb un impacte econòmic de més de 42.000 euros en global per als establiments, a més de la difusió aconseguida.

Cal recordar que el primer premi aconseguit pel major nombre de vots atorgat per les persones comensals ha estat per a Flamingo Coffee per la seva elaboració “Flamingo’s al mar”, mentre que la segona tapa més votada ha estat una “Coca fumada de la nostra llotja amb caviar de Jerez” confeccionada pel Cercle Fruiter, el tercer lloc ha estat per a Nautilus gràcies a la seva tapa “Canana en ceba confitada amb tocs cítrics”.

Com és tradició, aquests premis es van decidir per votació popular, sent els mateixos comensals que van degustar les propostes gastronòmiques de la Ruta de la Tapa els qui van decidir amb els seus vots les tres millors tapes d’aquesta onzena edició, tant a través de l’app Rutappa com del passaport. I és que segons ha destacat “estem més que contents amb el balanç ja que les xifres donen una bona acollida”.

Maria Josep Safont i Sara Molina han volgut agrair la feina de totes les persones implicades a la Ruta de la Tapa 2022, tant des de l’Oficina de Turisme per tota l’organització prèvia que comporta, com als 16 restaurants participants i, també, a les empreses i marques patrocinadores que permeten poder lliurar després els premis després de les votacions, com el B&B Alqueria Calatrava, el Restaurant Nàutic i el Restaurant Círculo Frutero.

Els 16 bars i restaurants que han participat amb les seves innovadores propostes gastronòmiques en aquesta onzena edició de la Ruta de la Tapa de Borriana han estat Al Natural, El Grill Negre, Cafeteria el Raval, Gastrobar Ca la Rosa, Cafeteria la Placeta, Bar Maruja, La Pota Coja, Tin & Pot, Coppelia Bonica, Salva Wings, Nautilus, Restaurant Nàutic, Flamingo Coffee, El Racó de Claudia, Restaurant Casino Caixa Rural i Restaurant Cercle Fruiter.

Sorteig Ruta de la Tapa

A més, entre les persones que van participar a la ruta i van votar a través del llibret, passaport, una vegada aconseguits vuit segells de diferents establiments hostalers participants, l’Ajuntament va sortejar un premi consistent en l’estada de dos dies, una nit, per a dues persones a règim d’allotjament i esmorzar al B&B Alqueria Calatrava i sopar al Restaurant Nàutic.

Els que van votar a través de l’aplicació Rutappa van participar en el sorteig d’una estada per a dues persones per a dos dies, una nit, en règim d’allotjament i esmorzar, al B&B Alquería Calatrava i sopar al Restaurant Círculo Frutero.

Des de l’Oficina de Turisme de Borriana ja s’ha informat les persones afortunades en el sorteig que premia els i les comensals. Així, mitjançant el sorteig de passaports, José Domingo Navarro ha estat el guanyador de l’estada a l’Alqueria Calatrava i sopar al Restaurant Nàutic en ser extret el que va dipositar, mentre que Juan B. A. ha estat el guanyador de l’estada a l’Alqueria Calatrava i el sopar al Restaurant Círculo Frutero, per ser el seu número de telèfon el que figurava amb el número 180 al llistat dels que van votar per l’app, número que va ser extret a l’atzar.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: