Fira d’Esdeveniments Altea renova el conveni de col·laboració amb la regidoria de comerç

El president de Fira d’Esdeveniments Altea, Sergio Pastor, i el regidor de comerç alteà, Miguel de la Hoz, han renovat el conveni de col·laboració, impulsat per la regidoria de Comerç, pel qual l’Ajuntament destina 2.000 € a l’associació com a suport a la seva activitat a favor del comerç local. Davant la necessitat de combatre la Covid-19 s’han modificat les bases de l’conveni, d’aquesta manera es poden emprar els recursos econòmics per a la compra d’EPI destinats als associats.

Fira d’Esdeveniments Altea va afermar la seva continuïtat l’any passat amb l’èxit de la seva tercera edició. Es van superar totes les previsions de l’organització, més de 5000 visitants van passar per ella i mig centenar d’empreses expositores de el sector dels esdeveniments van formar part de la mateixa.

El president de Fira d’Esdeveniments Altea, Sergio Pastor, ha afirmat que “Són moltes les empreses i autònoms que directament i indirectament es nodreixen de l’economia que genera el sector dels esdeveniments. El sector dels esdeveniments no pot teletreballar i s’ha vist fortament colpejat per aquesta crisi “.

Per la seva banda, el regidor de comerç, Miguel de la Hoz, afirma que: “Vam creure convenient canviar el conveni de col·laboració aquest any i destinar els imports a la compra de material de protecció per als associats, ja que el més important és la salut i la seguretat a l’hora de treballar. La nostra intenció sempre és ajudar a totes les associacions perquè puguem treballar tots junts en el desenvolupament i dinamització de el comerç, que és del que es tracta. Hem pensat que aquest any era la forma correcta d’ajudar i per la resposta de les associacions, creiem que així ha estat “.

Sergio Pastor es mostra satisfet amb la signatura de l’conveni i apunta que “la signatura d’aquest conveni suposa un pas més perquè des Fira d’Esdeveniments Altea puguem ajudar encara més als nostres associats en aquesta crisi provocada per la pandèmia, som una eina més necessària que mai per al comerç local, amb repercussió provincial, i per als nostres associats. Aquest conveni evidencia també la preocupació de la Regidoria de Comerç per ajudar als nostres associats “; ha afegit el president.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: