Finalitzen els Diumenges al MUA amb un espectacle teatral participatiu

El proper diumenge 9 de juny finalitza el programa d’activitats “Diumenges al MUA”, amb una proposta participativa teatral, oberta a tots els públics i amb entrada lliure, protagonitzada per les Aules de Teatre, Dansa i Música de la UA: “A l’Cor del MUA “.

L’activitat donarà començament a les 11 hores, una proposta en què ballarins, actors i músics de les Aules Culturals de la Universitat, conviden a recórrer el Museu per conèixer, no només els seus espais i exposicions, sinó també la seva dinàmica de funcionament ia les persones que desenvolupen la seva tasca diàriament en ell. El MUA està concebut no només com un lloc que alberga exposicions, sinó com un espai cultural viu i obert a la societat.

El programa de tallers didàctics, visites guiades i activitats culturals organitzat pel Museu de la Universitat d’Alacant per als diumenges, ha aconseguit un gran èxit de participació en els seus gairebé tres anys d’existència, una activitat que uneix art i didàctica, amb visites guiades , tallers i propostes com el ioga, contacontes, teatre, poesia, fotografia, arquitectura o cuina, entre altres propostes.

 

 

 

Informació i Foto: Universitat Alacant

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: