Ferrocarrils de la Generalitat se suma al 8 de Març amb missatges i accions per visibilitzar el Dia de la Dona

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) se suma aquest dimarts, 8 de març, amb missatges i accions per visibilitzar el Dia de la Dona. Per aquest motiu, els teleindicadors, les màquines de venda de títols i els comptes de xarxes socials oficials difonen missatges per conscienciar sobre la tasca de les dones i de la necessitat d’assolir la igualtat en tots els àmbits socials.

Aquesta iniciativa és impulsada i coordinada per les persones que integren la Comissió de Seguiment de la Comissió d’Igualtat de FGV. Les frases difoses en aquests suports estan basades en lema elegit per l’ONU aquest any: ‘Igualtat de gènere avui per a un demà sostenible’.

A més, igual que el passat 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, s’han il·luminat de color violeta els accessos a les estacions de Colom i Alameda de Metrovalencia.

D’altra banda, Metrovalència i TRAM d’Alacant acostaran aquest dimarts les persones que vulguin participar a les manifestacions convocades per la celebració del 8 de març. A València, l’acte sortirà des del carrer Xàtiva, davant de l’IES Luis Vives i l’estació del Nord d’Adif, just a l’estació de Xàtiva. A Alacant, la sortida està prevista a l’IES Jorge Juan, a prop de l’estació de Luceros.

Pla d’Igualtat

FGV compta amb el seu propi Pla d’Igualtat, signat l’11 de desembre de 2019 per la direcció de l’empresa i les seccions sindicals de UGT València, UGT Alacant, CCOO València, CCOO Alacant, SIF Alacant, SIF València, SEMAF Alacant, SCF València i SF-IV València.

El Pla d’Igualtat de FGV compta, des de desembre de 2020, amb el visat que concedeix la Direcció General de l’Institut de les Dones, així com l’ús del segell Fent Empresa.

Des de la Comissió de Seguiment d’aquest IV Pla es treballa per avançar en els objectius establerts per part de l’empresa i els sindicats en matèria d’igualtat, conciliació, accions de conscienciació i formació del personal en aquestes qüestions.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: