Ferrocarrils de la Generalitat modifica el servei entre Hospital la Vila i Benidorm Intermodal de el TRAM d’Alacant des del 17 de maig

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servei d’autobús entre les estacions de Creueta i Benidorm Intermodal a partir del pròxim dia 17, amb motiu dels treballs que s’estan realitzant per obres de renovació de l’estació de Benidorm de el TRAM d’Alacant . Està previst que es torni la normalitat de el servei de tren a partir de la segona quinzena de juny.

Per tant, les persones usuàries que viatgin fins Hospital la Vila ho podran fer amb tren, mentre que els passatgers i passatgeres que desitgin continuar el trajecte en direcció Dénia hauran transbordar anteriorment a Creueta a l’autobús.

Per això, els tren-TRAM de la Línia 1 (Estels-Benidorm) finalitzaran el seu recorregut a Hospital la Vila. En sentit contrari, el transbord a l’autobús s’ha d’efectuar a Benidorm Intermodal i es reprendrà el seu viatge en tren al baixador de Creueta.

Les parades d’autobús es realitzaran en Creueta, Costera Pastor, Hospital la Vila, CC La Marina-Finestrat, Benidorm i Benidorm Intermodal, mentre que el baixador de Terra Mítica quedarà sense servei durant les obres.

Per la seva banda, l’ajuntament de Benidorm ha informat que, amb motiu de les obres al seu municipi, des del 17 de maig fins mitjans de juny es va a procedir a reduir a un carril de trànsit, en comptes de dos, en sentit descendent l’avinguda Beniardà des de la glorieta d’accés N-332 fins a la cruïlla amb el carrer Estació. A més, la vorera al costat d’aquesta també romandrà fora de servei per obres, per la qual cosa recomana que s’utilitzin altres vies d’accés d’entrada a Benidorm.

Es recomana als clients i clientes que s’informin dels horaris previstos, així com de les ubicacions de les parades d’autobús previstes, a la pàgina web (TRAM, al telèfon gratuït d’informació, Atenció a l’Client (900 72 04 72) , en les pròpies estacions i en xarxes socials.

Afecció en altres estacions

Seguint amb els treballs d’execució de les millores de l’TRAM d’Alacant, continuen les afeccions a Altea, Garganes, Olla Altea i Cala Piteres. Aquestes afeccions no comporten la modificació de l’servei, de manera que les persones usuàries podran realitzar els seus trajectes atenent a les indicacions dels canvis produïts.

A Altea, les parades es continuaran realitzant a l’andana central sobre la tarima provisional habilitada a aquest efecte.

En Garganes, la parada es realitzaran en andana provisional realitzat davant de què s’està rebaixant per obres fins a la seva finalització.

En Olla Altea, tots els trens efectuaran parada a l’andana 2 del temps es rebaixa i s’adequa l’andana 1, actualment suprimit.

Al baixador de Cala Piteres, on continuen les obres de rebaix d’andanes, s’ha recuperat des del dia 11 l’accés per a Persones de Mobilitat Reduïda (PMR) que s’havia suprimit temporalment.

En Hospital la Vila, l’andana 2 quedarà fora de servei des del 17 de maig, realitzant-se les parades de tots els trens a l’andana 1. A més, a l’estar inutilitzat l’andana 2, se suprimirà el pas entre andanes. Aquesta situació està prevista que acabi a partir del la segona quinzena de juny.

Aquestes actuacions formen part de les que està duent a terme la Generalitat, a través de FGV, en el conjunt de la xarxa del TRAM d’Alacant per a millorar la qualitat i homogeneïtzar les condicions de l’servei entre Alacant i Dénia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: