El PP dóna veu als pescadors de Castelló per evitar la seva desaparició

El Partit Popular de Castelló defensarà els interessos de el sector pesquer de la província amb una moció que es debatrà aquest dimarts a la Diputació Provincial i que es replicarà a la resta de municipis de la província a fi d’evitar la desaparició d’un sector “vital per aquesta província “. Així ho ha considerat la presidenta de l’PPCS, Marta Barrachina, que ahir es va entrevistar amb el president de la Federació Provincial de Pesca, Sergio Albiol, el secretari de l’organització, Manuel Albiol, i l’assessor jurídic, Luis García, per tal de posar el focus a les seves demandes i atendre un sector “de què viuen milers de famílies de la província tant directament com indirectament”.

“La implementació que el Govern de Pedro Sánchez ha fet de la normativa europea per al sector de la pesca està resultant tan lesiva com ho ha estat per a l’agricultura en la protecció de la nostra citricultura contra el ‘cotonet'”. “El PSOE, en lloc d’auxiliar a qui demana ajuda, es dedica a destruir. I només així s’entén que vengui als pescadors i els milers de famílies de Castelló que s’alimenten d’aquest treball com ha venut als citricultors de la nostra província “.

Barrachina, qui s’ha reunit amb la Federació Provincial de Pesca després d’entrevistar-se a Peníscola amb responsables de el sector, ha assistit al costat de diputats provincials i regidors de municipis com Borriana a el Grau de Castelló per reivindicar la seva protecció. “Exigim la defensa de sectors primaris als quals el PSOE està ferint letalment perquè són incapaços de defensar davant la Unió Europea el valor de la seva activitat i el fruit del seu esforç. Darrere de cada pescador hi ha una família a les que els socialistes castiguen i menyspreen “.

“Nosaltres estarem amb qui el PSOE ha donat l’esquena. Ho hem fet amb els citricultors, alçant la veu contra la plaga de l’ ‘cotonet’ que ha portat a la nostra taronja a acabar per terra. I ho fem amb els pescadors, als quals els han limitat tant els dies de pesca, de 180 el 2020 a 165 en 2021, sense que s’hagi negociat una compensació justa per les pèrdues “.

La defensa el sector arribarà a ple de la Diputació aquest dimarts “i desitgem que el PSOE se sumi als pescadors i els allargui la mà. No per ofegar, com ha fet fins ara, sinó per ajudar-los en la recuperació d’una activitat que és bàsica per a la nostra economia “, ha assenyalat la presidenta del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: