Ferrocarrils de la Generalitat modifica dissabte el servei del TRAM d’Alacant entre Garganes i Calp per proves als viaductes de l’Algar i Mascarat

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servei d’autobús entre les estacions d’Altea, Garganes i Calp el dissabte 5, de març, entre les 8 i les 14.15 hores, amb motiu dels treballs de monitoratge previstos als viaductes de l’Algar i Mascarat.

Les proves tècniques previstes obliguen a tancar temporalment la circulació ferroviària entre Garganes i Calp de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Les persones usuàries que viatgin fins a Garganes ho podran fer amb tren, mentre que els passatgers i passatgeres que vulguin continuar el trajecte en direcció Dènia hauran de transbordar anteriorment a Altea a l’autobús. En el sentit contrari, hauran de fer el mateix des de Calp.

La parada d’autobús a Altea se situarà a la N-332 al carrer La Mar ( i la de Calp davant de l’estació, mentre que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei a primera hora del matí, coincidint amb els treballs de l’Algar, recuperant-lo quan aquests concloguin, cap a les 11.15 hores aproximadament, abans de l’obertura s’establirà una parada d’autobús, tant en sentit ascendent com descendent, al carrer Catarroja, propera a la parada de Garganes.

Les arribades i sortides dels trens afectats mantindran els horaris establerts, mentre que la sortida dels autobusos es realitzarà una vegada efectuats els transbordaments entre tren i autobús o entre autobús i autobús.

Les persones usuàries poden obtenir més informació a la pàgina web (TRAM), al telèfon d’atenció al client 900 72 04 72 i @tramdealacant.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: