Ferrocarrils de la Generalitat instal·la els colors LGTBI permanentment a les escales de les estacions de Xàtiva a València i Estels a Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha tematitzat dos accessos amb els colors de la bandera arc de sant Martí LGTBI a les estacions de Xàtiva de Metrovalencia i Estels a l’TRAM d’Alacant.

Es tracta d’una iniciativa que l’empresa pública ja ha realitzat de manera temporal en ocasions anteriors i que ara pretén que sigui permanent, com a mostra de suport i recolzament a totes les persones, sigui quina sigui la seva condició sexual o de gènere.

A València, la instal·lació de la bandera LGTBI s’ha realitzat en l’accés a l’estació de Xàtiva, des del carrer de el mateix nom a l’altura de l’IES Lluís Vives. A Alacant la tematització s’ha realitzat en l’accés a l’estació d’Estels des de l’avinguda General Marvá, on es va instal·lar l’any 2017 per iniciativa de la Generalitat Valenciana.

FGV ha sol·licitat a l’empresa encarregada de gestionar els espais publicitaris de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant que aquestes escales es tematicen de manera permanent amb els colors arc de sant Martí, de manera que queden fora de l’circuit comercial de suports.

En el cas de València, coincidint amb la celebració de l’Orgull de 2021, es tematizaron per primera vegada dues escales d’estacions cèntriques i, a causa de la bona acollida de la iniciativa i després de rebre suggeriments de les persones usuàries, s’ha optat per fer una instal·lació permanent a Xàtiva, l’estació més transitada de la xarxa de Metrovalencia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: