Fernando Portolés projecta una nova pista de pàdel i la millora del frontó per incentivar l’esport a Benlloc

Ampliar les instal·lacions esportives i diversificar l’oferta local és un objectiu que estem decidits a emprendre perquè l’esport és salut. Així ho ha manifestat el candidat del PP a l’alcaldia de Benlloc, Fernando Portolés, que ha anunciat el seu compromís de dotar el municipi amb una nova pista de pàdel que ampliï l’oferta esportiva a la localitat.

El projecte s’amplia amb la millora i el recondicionament del frontó municipal. “És necessari aplicar un pla de conservació de les dependències esportives que n’eviti la degradació i en garanteixi l’estat òptim als usuaris”.

I juntament amb aquest compromís, Portolés també aposta per adequar el pavelló municipal amb una “insonorització adequada” i amb el condicionament “de tots aquells problemes que avui estan pendents de solucionar-se i en lloc de resoldre’s s’enquisten i agreugen”.

Pel candidat del PP a l’alcaldia, “l’aposta per l’exercici físic és un objectiu que volem potenciar amb la pràctica de l’esport saludable”. “Sabem que podem fer molt més i desitgem treballar per això. Fer-ho amb noves instal·lacions, amb la millora de les existents i la construcció d’altres de noves”.

I a tot això hi sumar avantatges fiscals que permetin deduccions en renda per la pràctica de l’esport. Les que defensa “el nostre president regional, Carlos Mazón, candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, que contempla deduccions de fins a 300 euros de la despesa esportiva per unitat familiar per a rendes inferiors a 40.000 euros”. Un avantatge que tal com ha assenyalat Portolés s’amplia fins al 50% en el cas que el contribuent sigui major de 65 anys o tingui una discapacitat igual o superior al 33%, i que en el cas dels majors de 75 anys i persones amb una discapacitat igual o superior al 66%, la deducció serà del 100%”, ha concretat el candidat.

“Estem decidits a fer-ho possible i el proper 28 de maig desitgem que Benlloc se sumi a aquest canvi que situa el veí al centre de la política i la gestió municipal. De la vostra mà, ho aconseguirem”, ha rematat l’alcaldable del PP.

Informació i Foto: PP Benlloc

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: