Alberto Fabra: “El PP és l’únic que garanteix un canvi a la Comunitat Valenciana”

“El Partit Popular és l´únic que garanteix un canvi a la Comunitat”. El cap de llista del PP a les Corts per la província de Castelló, Alberto Fabra, afirma que “la situació és insostenible perquè Sánchez i Puig abandonen aquesta terra sense inversions”.

“Davant de les llistes d’espera i de menys de Puig i Sánchez, proposem liderar el canvi amb millor sanitat i menys impostos. Protagonitzarem un canvi profund en l’eficàcia del treball encaminada a la bona gestió ia defensar els interessos de la província de Castelló perquè per a Puig i Sánchez seguim sent els últims per la cua. No arriben ajudes a la ceràmica, no arriben inversions per a les nostres costes, ni per fer infraestructures necessàries”, lamenta.

Puig gaudeix del Govern més car i nombrós de la història i ha convertit la província de Castelló i la Comunitat en un infern fiscal, on paguem un 37% en impostos tots els valencians, mentre no ha endeutat en més de 15.000 milions d’euros ”, indica.

“La sanitat està desmantellada a la nostra província, al nord sense facultatius i especialistes i amb dimissions de metges perquè no aguanten més, ia Castelló sense noves instal·lacions i amb una Atenció Primària desbordada i un Hospital Provincial desmantellat. No s’ha construït un sol habitatge públic ni social, ni una sola residència per a gent gran. Per això el canvi consisteix a canviar Puig i la seva política per poder canviar després Sánchez”, indica el candidat.

“És el moment de dir adéu al sanxisme, però per això necessitem unir les forces, unir el vot. L’única alternativa de canvi real és votar el PP, perquè és l’únic partit que representa tota la província i està en disposició d’enderrocar el sanxisme i tornar a la llibertat i dignitat de la província de Castelló”, subratlla.

“Cada dia hi ha més persones del Partit Popular i no del Partit Popular, que es van sumant a les ganes i la necessitat de canvi que ens mereixem. Continuem parlant amb la gent perquè la nostra prioritat continua sent acabar amb el deteriorament de la sanitat pública i els alts impostos que paguem. La gent no arriba a final de mes. És una qüestió d’obligació moral i de tornar allò que s’ha requisat de més”, indica Alberto Fabra.

“Ha arribat ja el moment de defensar la nostra terra, que s’acabi el menyspreu i la manca d’inversions, la manca de finançament i de l’aigua que necessita la nostra terra. Per a Sánchez i Puig la Comunitat Valenciana no està entre les seues prioritats. Puig no sap defensar els interessos dels castellonencs. Calla davant del seu cap de files. S’estima més ser socialista i sanchista abans que defensar els interessos de la província i de la Comunitat”, lamenta.

“Som ciutadans de primera divisió i propiciarem el canvi que necessitem i liderarem el canvi a Espanya. No mereixem uns governants que no fan res per nosaltres. Només anuncis i res de propostes”, conclou el candidat del PP a les Corts per la província de Castelló.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: