Fernando Portolés projecta un pla integral que mantingui en condicions òptimes els camins rurals de Benlloc

Fernando Portolés, candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Benlloc, s’ha compromès a dissenyar un pla integral de conservació i manteniment de camins rurals a la població amb l’objectiu de “mantenir en estat òptim comunicacions que són eixos de vida i activitat per al nostre poble”.

A Benlloc, tal com ha manifestat l´alcaldable, “l´agricultura és pilar de la nostra economia, com ho és la ramaderia. Un sector primari que és font d´ingressos, motor d´ocupació i torrent de vida per al nostre municipi”. És per això que “conservar en un estat adequat els camins és una prioritat”.
Per aconseguir-ho “cal un compromís real” que permeti “inspeccionar periòdicament el ferm de tots ells i treballar allà on sigui necessari per evitar que els danys que es puguin registrar fruit de l’ús vagin a més”.

Una acció dirigida a millorar l’àmbit rural ia la qual se suma l’aposta per bonificacions adreçades a pagesos i ramaders, a més de donar suport als que apostin per les energies renovables als seus habitatges amb avantatges directes. “Volem bonificar l’IBI un 50% a tots aquells que decideixin instal·lar als seus domicilis plaques solars”. Ja que, tal com ha manifestat Portolés, “apostar per les energies netes és un objectiu de tots cap al que hem de caminar per fer compatible la nostra activitat amb el respecte cap al nostre entorn”.

Finalment, l’alcaldable anuncia també la millora de la recollida de les escombraries. “Volem aplicar un control i neteja dels punts de recollida, perquè no s’acabi degradant l’entorn i es trobe sempre en condicions òptimes”. Així mateix, “proposem incrementar els dies de recollida d’escombraries orgàniques i d’envasos a més d’habilitar més punts de reciclatge”. “El 28 de maig tenim una cita amb el futur, amb el canvi que torni a Benlloc l’escolta i el protagonisme que mereix i que només el PP garanteix”, ha dit Fernando Portolés.

Informació i Foto: PP Benlloc

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: