Falomir recaptarà més de 300.000 euros a les famílies de l’Alcora amb la pujada de l’IBI

La pujada de l’Impost de Béns Immobles (IBI) que l’alcalde socialista Samuel Falomir ha imposat als veïns li permetrà recaptar més de 300.000 euros de les famílies de l’Alcora.

El ‘cop de destral fiscal’ que ha imposat el PSPV amb el seu corró el finançaran tots els veïns de la localitat a través d’un impost “que és el més quantiós per a les famílies i que arriba a tota la població”. Des del Partit Popular, tal com va assenyalar Miguel García en el ple, “s’ha d’apostar per injectar ingressos en els ciutadans, a través de la rebaixa d’impostos, en lloc de asfixiar-los amb increments fiscals”.

En aquest sentit, des del Grup Municipal del Partit Popular “defensarem als veïns i protegir-los enfront de les polítiques de l’esquerra, que imposen pujades d’impostos als veïns per garantir-se el cobrament d’una nòmina que s’ha multiplicat”. Un increment que arriba en un moment en què tots els indicadors econòmics alerten de la desacceleració de l’economia i de l’increment de l’atur. “No obstant això, a l’Alcora, el PSPV decideix apujar-se el sou”.

Per al Partit Popular “l’alcalde i el seu equip ha de cobrar un sou. És una qüestió que no critiquem”. No obstant això, “sí considerem innecessari que Samuel Falomir no només s’hagi pujat el seu sou i multiplicat el dels seus regidors, sinó que a més s’hagi permès el luxe de crear dos nous llocs per a assessors que paga tota la població”.

Miguel García ha reivindicat l’Alcora per sobre dels partits. “Som servidors públics, veïns que hem fet el pas d’entrar en política parell resoldre els problemes dels nostres ciutadans, millorar la seva qualitat de vida i generar oportunitats”. Difícilment, ha considerat el regidor del PP, “anem a ajudar-los si la primera decisió de l’alcalde és apujar-se el sou i, al mes següent, aprovar un increment d’impostos amb què finançar-se la nòmina. Ens trobaran per treballar per l ‘ Alcora, no per asfixiar les famílies del nostre municipi “, ha concretat.

 

 

 

 

Informació i Foto: PP Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: