Fabregat: “La mala gestió política a la regidoria d’Esports de Castelló porta a pagar sobrecostos”

La regidora del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló i representant al Consell Rector del Patronat Municipal d’Esports, Susana Fabregat, denuncia que la mala gestió política del regidor de l’àrea “porta els castellonencs a haver de pagar sobrecostos”.

“Mentre les instal·lacions esportives municipals presenten deficiències que fins i tot han ocasionat lesions físiques en alguns usuaris, molts dels serveis de l’àrea se subcontracten, no surten a concurs públic sinó que s’adjudiquen a dit, cosa que elimina la competència i eleva els costos. Els contractes de neteja, electricitat o campanyes aquàtiques estan sense adjudicar”, explica Fabregat.

L’edil Popular Fabregat recorda el mal estat dels camps de futbol de Gran Via, Gaeta Huguet i de Sant Agustí i Sant Marc; les goteres al pavelló de Castalia on entrena el club d’handbol; l’abandó de la pista d’hoquei, les deficiències que presenten vestidors del Fernando Úbeda (GRAPA), entre d’altres exemples. “La gestió política dels darrers set anys en matèria esportiva ha estat una ruïna. Aquest equip de govern ha acabat amb el llegat del PP que va convertir Castelló a ciutat europea de l’esport, generadora de turisme i d’oportunitats”, insisteix.

“Al Partit Popular volem tornar a situar la ciutat de Castelló al mapa esportiu, com ja van fer els anteriors governs, amb més de 200 esdeveniments de caràcter nacional i internacional, que van generar més de 40.000 pernoctacions a l’any i més de 6 milions d´euros de repercussió econòmica”, anuncia.

Fabregat manté que aquest despropòsit a què ens han portat les males pràctiques d’un regidor, que ha fet perillar la continuïtat d’instal·lacions esportives per no poder afrontar el pagament de factures de gas o de llum; que va provocar la dimissió del gerent del Patronat d’Esports després de conèixer-se que estava en números vermells i necessitava una injecció de 1.000.000 d’euros per poder arribar al final del present exercici, és una cosa que no pot tornar a passar”.

I conclou: “La maniobra financera per transferir diners d’urgència al Patronat, mitjançant modificacions de crèdit que resten aquests diners a altres partides pressupostàries és l’evidència que la gestió en matèria esportiva deixa molt a desitjar, els castellonencs mereixen molt més”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: