Borriana convoca ajuts per als clubs i entitats esportives per un import global de 100.000 euros

L’Ajuntament de Burriana ha convocat les subvencions per als clubs i les entitats esportives locals, per tal de fomentar la col·laboració i la gestió d’activitats esportives i finançar les despeses corrents dels programes anuals d’activitats durant l’any 2022. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 11 de novembre.

Per això, el consistori destina un import global màxim de 100.000 euros. Poden accedir a la condició de beneficiari les entitats esportives que estiguin inscrites al Registre de clubs, a federacions i altres organismes esportius de la Comunitat Valenciana, amb domicili social a Borriana.

Segons s’estableix a les bases de la convocatòria, aquestes subvencions són compatibles amb la percepció d’altres subvencions, ajuts, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol Administració o d’ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o de organismes internacionals.

Les subvencions van destinades als clubs i les entitats esportives locals, classificats en tres categories o grups: esports col·lectius de competició, esports individuals amb participació en competicions federades i esports individuals sense participació en competicions federades.

Els criteris de valoració que es tenen en compte per a la concessió de les subvencions són bàsicament dos: la participació al projecte “Esport al teu Club”, en què s’imputaran directament 20 euros per cada escolar fins a la categoria benjamí inclusivament durant la temporada 2022/2023, i el 55% de la quantitat restant de la subvenció per les activitats pròpies de lentitat.

El procediment de concessió de les subvencions es tramitarà atenent el percentatge de repartiment entre els grups 1 (70%), 2 (22,5%) i 3 (7,5%) en règim de concurrència competitiva, mitjançant la comparació de les sol·licituds presentades, a fi destablir una prelació entre aquestes dacord amb els criteris de valoració que es fixen amb caràcter general en lOrdenança reguladora de subvencions i amb els quals, amb caràcter específic, es fixen en les bases.

Entre les obligacions dels beneficiaris figura que sempre que s’estampi el logotip del club a la roba de competició, d’entrenament i roba de passeig de tots els esportistes, tècnics, delegats i ajudants que formen part del club, caldrà afegir el logotip del club Servei Municipal dEsports.

El logotip de l’SME també haurà de figurar a la cartelleria on es publiciti el club ia la de tots els esdeveniments esportius que s’organitzin i publiciten mitjançant cartells, fulletons, díptics, tríptics, fulls d’inscripció, etc. Igualment, haurà de constar a les pancartes publicitàries, photocall i qualsevol suport físic publicitari de grans dimensions.

A la pàgina web del Club s’inseriran permanentment els logotips de l’Ajuntament de Borriana i del Servei Municipal d’Esports amb vincles a les pàgines inicials d’ambdues pàgines web a un lloc preferent de la pàgina d’inici.

Les sol·licituds s’han de presentar al Registre electrònic de l’Ajuntament de Borriana , utilitzant el tràmit electrònic específic: Subvencions entitats esportives 2022, adjuntant els models normalitzats establerts a aquest efecte.

Els models dels diferents Annexos i tota la informació de la convocatòria estan disponibles a la pàgina web municipal , seu electrònica/ tauler d’anuncis/ ajuts i subvencions , ia la Piscina Municipal (Servei Municipal d’Esports).

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: