Èxit d’inscripció de la Jornada de Portes Obertes en família de l’UJI amb més de 1.100 persones participants

Un total de 1.132 persones es donen cita avui dissabte 9 d’abril de 2022 en la Jornada de Portes Obertes «En família a l’UJI», un èxit d’inscripció respecte a les últimes edicions presencials en les que van participar al voltant de 720 persones.

La jornada, organitzada pel Vicerectorat d’Estudiants i Compromís Social de la Universitat Jaume I a través de la Unitat de Suport Educatiu, té com a objectiu donar a conèixer tota l’oferta acadèmica de graus de l’UJI, així com les instal·lacions i serveis que ofereix la universitat pública de Castelló per a facilitar el procés de presa de decisions de l’estudiantat preuniversitari.

Els participants, procedents de les províncies de Castelló, València, Illes Balears, Tarragona, Lleida, Múrcia, Saragossa i Albacete, tindran l’oportunitat de gaudir d’un matí d’informació i orientació acadèmica universitària dirigida a pares, mares i estudiantat de segon cicle d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau superior.

El programa de la jornada s’ha iniciat amb una presentació institucional i una xarrada informativa i d’orientació al Paranimf. A continuació, els participants podran escollir entre cinc itineraris diferents classificats per centres: Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (amb dos itineraris), Facultat de Ciències Humanes i Socials o Facultat de Ciències de la Salut. D’aquesta manera, els participants podran conèixer l’oferta formativa del centre escollit i visitar les seues instal·lacions.

La jornada es tancarà amb una visita al Servei d’Esports i una sessió per a resoldre dubtes de manera personalitzada a Infocampus.

 

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: