Eva Ortiz: “La Generalitat segueix alimentant amb ajudes a les empreses de Francis Puig amb una manca total d’ètica i transparència”

La portaveu adjunta de el Grup Popular en Les Corts, Eva Ortiz, ha denunciat avui que la Generalitat “segueixi incrementant les ajudes a Francis Puig, germà de l’President, amb una manca total d’ètica i de transparència”.

Eva Ortiz s’ha pronunciat així després de conèixer que la productora Comunicacions dels Ports ha rebut una nova subvenció de la Generalitat, en aquest cas de prop de 24.000 euros d’el programa Avalem Joves. Amb aquesta, les subvencions de la Generalitat rebudes per les empreses de el germà de l’President superen els 600.000 euros.

La dirigent popular ha criticat que el Govern valencià “no tingui cap inconvenient a seguir incrementant les ajudes a Francis Puig, tot i que hi ha una investigació oberta que posa en el focus a set conselleries, i que té a un director general imputat, a més de factures duplicades. És d’una falta de decència total “.

“Se segueix alimentant, a costa d’la butxaca de contribuent, una trama sobre la qual hi ha moltes més ombres que llums i sobre la qual hi ha especial interès per no traslladar expedients, documentació ni donar explicacions”, ha assenyalat Eva Ortiz. La diputada ha indicat, que malgrat els impediments, seguirà demanant explicacions i tota la documentació “fins on hagi d’arribar”.

“Davant la fugida de Puig i la manca d’explicacions la roda de les subvencions segueix funcionant. Quant de temps seguirà Puig callat davant les subvencions que rep el seu germà? El president actua com si el que passés en la gestió de les conselleries li fos aliè. És vergonyós “, ha indicat.

“Sembla que a la Comunitat Valenciana l’única garantia per obtenir subvencions de el Consell és cognomenar Puig”, ha assenyalat Eva Ortiz. “Com s’han de sentir els autònoms, als quals no els paga? Com s’han de sentir els agricultors i ramaders de la Comunitat quan són els últims a cobrar d’Espanya a el veure que hi ha agraciats als quals els arriben subvencions de forma reiterada? “, Ha preguntat la portaveu adjunta del GPP.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: