Eva Ortiz: «La desaparició de material és la gota que fa vessar el got del descontrol total a À Punt»

El Grup Parlamentari Popular presentarà una pregunta a Les Corts adreçada al Consell sobre «l’ús i control que es fa del material de la televisió pública À Punt i dels seus equips» després de conèixer en els últims dies sostraccions de material i desaparicions d’equips per valor de milers d’euros.

Així ho ha anunciat la seva portaveu adjunta, Eva Ortiz, que ha assenyalat que «aquesta pèrdua del material tècnic és la gota que fa vessar el got d’una gestió desastrosa i un descontrol total fins i tot en la part de la gestió del material tècnic. À Punt és un model fracassat amb una situació caòtica en només dos anys d’existència «.

La diputada popular ha indicat que «es tracta d’una entitat en situació de fallida tècnica segons el mateix informe del compte general de la Generalitat, plena d’irregularitats amb fraccionament de contractes, pèrdues milionàries, malbaratament amb més de 150 milions d’euros gastats i amb situacions sospitoses de pèrdua de material, abandonament i mal estat dels equips. En definitiva, una gestió desastrosa que ens costa milions d’euros als valencians cada any «.

La dirigent popular ha indicat que À Punt «s’ha convertit en un exemple de malbaratament dels diners dels valencians tan propi de l’esquerra, un xiringuito públic on col·locar als seus amics. Fins i tot des de Compromís, Marzà -malgrat la desastrosa gestió- demana més diners per al seu aparell de propaganda i passar de 55 a 70 milions d’euros anuals de pressupost «.

Finalment, Eva Ortiz ha recordat que el PP ha presentat una querella contra els gestors de la CVMC «per possible prevaricació i malversació de cabals públics, amb una responsabilitat directa en la nefasta situació financera de l’entitat».

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: