Eva Alcón analitza la situació de la universitat espanyola en matèria d’igualtat de gènere en un workshop celebrat a Milà

Informació i Foto: http://www.uji.es

La catedràtica de la Universitat Jaume I Eva Alcón ha participat com a ponent convidada al Workshop Internacional sobre Igualtat de Gènere en el sistema d’educació superior, que s’ha fet aquest divendres 10 de novembre a la Universitat de Milà. En aquest taller internacional s’han contrastat els diferents reptes i experiències que s’estan portant a terme per les institucions d’educació superior a nivell europeu.

La professora de l’UJI ha presentat una anàlisi de la situació en què es troba la universitat espanyola en matèria d’igualtat de gènere, destacant els desajustos que encara avui existeixen en la distribució de la plantilla del professorat, especialment, en les figures de major rang o responsabilitat.

Eva Alcón ha destacat les diferents accions que s’han impulsat en els darrers anys a la Universitat Jaume I, a través de la Fundació Isonomia, la Unitat d’Igualtat, i el seminari de recerca feminista. Així mateix, ha assenyalat els principals desafiaments que s’haurien d’abordar en els propers anys, tant a nivell curricular, com de polítiques de recerca i professorat, per a una igualtat efectiva entre homes i dones.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: