Espaitec organitza una jornada per a donar a conèixer els principals instruments de finançament públic per a empreses innovadores

Amb l’inici de l’any diferents entitats autonòmiques, nacionals i europees posen a la disposició d’empreses, emprenedors, grups d’investigació i PIMES un conjunt de programes de finançament públic per a l’execució de projectes innovadors. Amb l’objectiu d’informar el teixit empresarial provincial del ventall d’oportunitats existent, el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) organitza el dimecres 29 de gener la jornada gratuïta «Principals Instruments de Finançament Públic per a Empreses Innovadores».

Durant la sessió informativa, que tindrà lloc de 12 a 14 hores a la sala multiusos d’Espaitec 2, organismes com el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) o l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) presentaran les ajudes públiques disponibles per a promoure la innovació empresarial durant 2020. Una jornada gratuïta que requereix inscripció prèvia obligatòria en el següent formulari https://forms.gle/F3aqdPHZobUGTUVB7.

Algunes de les subvencions tenen com a objectiu fomentar la cooperació empresarial o la transferència de tecnologia entre universitat i empresa. Unes altres, no obstant això, tenen com a finalitat impulsar la digitalització de les pimes, la creació d’empreses innovadores o la implementació de projectes centrats en la innovació del producte, servei o procés.

Finalment, es disposen de determinats mecanismes de finançament públic que permeten consolidar la cadena de valor empresarial, afavorir l’ús intensiu del coneixement per part de les empreses, i articular eines com la compra pública innovadora, com a instrument de desenvolupament de tecnologies i innovacions orientades a la millora de la qualitat i l’eficiència dels serveis públics.

Aquesta jornada és una oportunitat per a familiaritzar-se amb els instruments de finançament públic més rellevants llocs a la disposició de les empreses per a l’exercici 2020, especialment aquelles empreses interessades a contribuir a l’impuls de la innovació o la digitalització empresarial.

Agenda de la jornada: https://espaitec.uji.es/wp-content/uploads/2020/01/Agenda-Jornada-Instrumentos-Financiacion-Publica-1.pdf

Formulari d’inscripció https://forms.gle/Y8KHanL8gjd3JVkz7

 

 

 

 

Informació i Foto: UJI

 

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: