Espaitec obri la inscripció per al Bootcamp x Entrepreneurship 2021

El programa d’emprenedoria és gratuït per a la comunitat UJI i es durà a terme del 5 al 8 d’octubre a través de la plataforma Zoom
Bootcamp x Entrepreneurship 2021, el programa d’emprenedoria promogut per Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, es durà a terme de manera virtual del 5 al 8 d’octubre en horari de 9 a 14 hores. Aquesta acció formativa es desenvolupa en col·laboració amb l’acceleradora Social Nest Foundation i compta amb el finançament de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Aquest programa va dirigit a totes les persones de la comunitat universitària que tinguen una idea emprenedora (estudiantat, PDI, PAS i AlumniSAUJI Premium) i vulguen començar a donar forma a la seua idea i conéixer quins són els passos a seguir abans de posar en marxa el seu projecte.

Durant la tercera edició de Bootcamp x Entrepreneurship, les persones participants assistiran a quatre sessions de formació teoricopràctiques en les quals coneixeran quines són les competències necessàries per a emprendre, el procés i les eines d’emprenedoria Lean Startup, la importància de la veu i l’experiència dels clients, les experiències d’emprenedors, com prototipar les seues idees, com comunicar i com augmentar l’impacte social dels seus projectes.

Per això, el programa serà impartit per un grup d’experts en la matèria de l’acceleradora Social Nest Foundation relacionats amb el món de l’emprenedoria a nivell nacional i internacional.

Quant a les novetats d’esta edició, en l’última sessió del programa les persones representants de cada projecte hauran de fer un pitch per a presentar la seua idea i podran aconseguir invitacions per al Mobile World Congress que se celebrarà a Barcelona del 28 de febrer al 3 de març de 2022.

La inscripció per a participar en el programa, que estarà oberta del 6 de setembre a l’1 d’octubre, és obligatòria ja que les places són molt limitades. En cas que s’aconseguisca el màxim nombre de participants, es crearà una llista d’espera. Per a participar en el programa s’ha d’emplenar prèviament el següent formulari: https://forms.gle/Ky4LujG8tZsbEVmd8

A més, les persones interessades a continuar desenvolupant el seu projecte d’emprenedoria es podran inscriure en la cinquena edició d’UJI Emprèn OnSocial, el programa d’emprenedoria tecnològica i social de la Universitat Jaume I l’objectiu de la qual és promoure la creació de noves empreses.

Programa Bootcamp x Entrepreneurship
Dimarts, 5 d’octubre:

● 09.00 Benvinguda i intro

● 09.30 Skills per a ser emprenedor/a. Eres emprenedor/a? -Luis Martinez

● 10.30 Break

● 11.00 Skills per a ser emprenedor/a. Eres emprenedor/a? -Luis Martinez

● 12.30 L’impacte en el món Startup – Lucca Cinti

● 13.30 Història d’un emprenedor social – Natalia Allen

Dimecres, 6 d’octubre

● 09.00 Lean Startup – Paloma Mas

● 10.00 Break

● 10.30 El client i la seua experiència – Raquel Gálvez

● 12.30 Break

● 13.00 Com augmentar l’impacte social del teu projecte. PedroOlazabal

Dijous, 7 d’octubre

● 09.00 Value Proposition Canvas – Manuela Procopio

● 10.30 Break

● 10.40 Business Model Canvas – Paloma Mas

● 12.00 Break

● 12.15 Generació i validació d’Hipòtesi. – Manuela Procopio

Divendres, 8 d’octubre

● 09.00 Entrevista amb clients – Raquel Gálvez

● 10.30 Break

● 11.00 Prototipat – Raquel Gálvez

● 12.00 Break

● 12.15 Elevator Pitch – Lucca Cinti

● 13.40 Demo Day

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: