Entrenament especial a l’Escola Cor Blanquinegre del València CF de l’IES La Coma

Els alumnes de l’Escola Cor Blanquinegre que la Fundació VCF té en funcionament a l’IES La Coma (Paterna) han compartit entrenament i partit amb militars del Regiment de Transmissions 21 de Marines.

Han acompanyat els estudiants el director general de la Fundació VCF, el Teo Swee Wei, el Coronel José Manuel Lupiani i el Tinent Antonio Marcos.

Escoles Cor Blanquinegre és una activitat de la Fundació VCF que porta en funcionament des de la temporada 2015.16 a la Comunitat Valenciana, principalment a València ciutat i província.

L’objectiu és ajudar a millorar menors i joves en risc d’exclusió social en el seu dia a dia, per això s’imparteixen entrenaments per tècnics de la Fundació VCF a centres escolars i instituts amb entorns complexos.

D’aquesta manera, el València CF està oferint una eina educativa als docents per motivar els alumnes d’escoles i els seus companys, amb les repercussions positives al mateix centre, el professorat i les famílies dels estudiants.

Els interns dels centres penitenciaris de la Comunitat Valenciana també són beneficiaris d’Escoles Cor Blanquinegre per ajudar a la seua reinserció.

Actualment, entre menors i interns, són 500 els participants i 5.000 els beneficiaris indirectes.

Precisament, Escoles Cor Blanquinegre és un dels projectes destinació dels fons de ‘La Nit de València’ (2 de juny al Camp de Mestalla).

La Fundació VCF preveu posar en marxa un programa perquè el nombre més gran de col·legis d’àrees despoblades de la Comunitat Valenciana pugui participar en una jornada esportiva en què, a més de la pràctica del futbol, ​​es treballaran els valors de l’esport.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: