Els triomfadors de la temporada taurina arrepleguen els seus trofeus en la gala anual de la Diputació de Valencia

La Diputació de València ha celebrat aquest divendres la gala de lliurament de premis que reuneix als triumfadors de les fires de Falles i Juliol any rere any. Ho ha fet en la Sala Alfons el Magnànim, en el Centre Cultural La Beneficència, amb la presència de premiats, autoritats, una important representació del món del bou, i el diputat responsable de l’àrea d’Assumptes Taurins de la corporació provincial, Toni Gaspar, encarregat de llegir el discurs de clausura.

 

La cerimònia, que enguany ha comptat amb els periodistes Ángel Berlanga i Rocío Fernández com a presentadors, ha recordat els millors moments de les fires d’aquest 2017 en companyia dels seus protagonistes, els premiats d’aquesta edició. Una edició en la qual ha tornat a cobrar sentit l’aposta de Toni Gaspar per una reducció del nombre de premis per a concedir una major “qualitat i serietat” a un cerimònia taurina amb un jurat professional referent en tota Espanya.

 

“Estan representades totes les veus”, subratllen des de la unitat d’Assumptes Taurins de la Diputació. Amb més de 40 membres escollits després d’escoltar les aportacions de les associacions del món del bou, el jurat ha estat compost per tots els periodistes especialitzats en assumptes taurins de la ciutat i per directors d’espais dedicats al bou, però també per responsables de les principals associacions taurines, professionals i personal vinculat als festejos com a mèdics i veterinaris, així com una xicoteta representació institucional.

 

Nou triumfadors

 

D’altra banda, els alumnes de l’Escola Taurina van tornar a centrar bona part del protagonisme en aquesta gala, ja consolidada en el calendari del món taurí. Han estat ells, un any més, els encarregats d’acompanyar a les autoritats en el lliurament de trofeus als triumfadors d’aquest 2017, compartint escenari al costat dels grans noms de l’escena del bou.

 

El llistat de triumfadors d’enguany queda així:

 

Millor faena de matador de bous de la Fira de Falles: López Simón

Millor subaltern de la Fira de Falles: Raúl Martí

Millor faena de novillero de la Fira de Falles: Diego Carretero

Millor bou de la Fira de Falles: ‘Pasmoso’, de Domingo Hernández

Millor ramaderia de la Fira de Falles: Garcigrande – Domingo Hernández (arreplega el trofeu Just Hernández)

 

Millor faena de matador de bous de la Fira de Juliol: Paco Ureña

Millor subaltern de la Fira de Juliol: Domingo Siro

Millor bou de la Fira de Juliol: ‘Remiendo’, de Cuadri

Millor ramaderia de la Fira de Juliol: Luis Algarra Polera (arreplega el trofeu Aurora Algarra)

 

Informació i Foto: http://www.dival.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: