Carrasco “El PGOU llasta la creació d’ocupació en reduir dràsticament el sòl industrial a Castelló”

El Grup Municipal Popular analitza el nou planejament urbà per als propers 20 anys de la ciutat de Castelló, que preveu una reducció del 70% del sòl urbanitzable- tant industrial com residencial-, en favor del sòl protegit que triplica la seva expansió.

Carrasco: “El bipartit oblida que la millor política social és la creació d’ocupació i que les empreses són els que tenen la capacitat de fer-ho. Mentre inverteixen esforços en dinamitzar els recursos locals per estimular i afavorir la creació i el creixement d’empreses innovadores, amb l’objectiu de contribuir a la competitivitat empresarial, el bipartit llasta el desenvolupament de l’activitat econòmica local, frenant l’arribada de nous inversors amb el seu proposta de PGOU “.

“PSOE i Compromís diuen <> a retallar la superfície i deixar en 2,9 milions de metres quadrats les àrees destinades a usos industrials i logístics que es concentren al Port, a propòsit de la Intermodal, ia la Ciutat de Transport”.

“El PGOU arribarà tard i malament, el bipartit porta dos anys i mig governant i encara estem en la fase d’inici d’exposició pública. Aquest document lluny de projectar una ciutat del segle XXI suposa un retrocés de dos segles per a Castelló ja que ni hi ha futur ni previsió de creixement per als propers 20 anys “.

“Castelló porta massa temps esperant la seguretat jurídica que hauria de proporcionar un Pla General d’Ordenació Urbana que de veritat aposti per la captació d’inversions i l’assentament de noves indústries que permetin crear ocupació en la ciutat”.

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: