Els treballs per a la millora dels camps de Boqueres d’Almassora ascendeixen a 15.000 euros

Informació i Foto: http://www.almassora.es

La Regidoria d’Esports realitzarà treballs de millora en els camps de futbol municipals de Boqueras per valor de 15.550 euros. Així ho ha confirmat l’edil de l’àrea, Xavier Trenco, qui ha visitat la instal·lació per a comprovar de primera mà l’avanç de les intervencions que el consistori realitzarà abans que finalitze l’any.

Gràcies a aquests fons, el Esports podrà renovar la megafonia i reparar el marcador, ambdues actuacions amb un pressupost d’11.000 euros. A aquestes accions se sumen els 3.335 euros que el consistori invertirà en les estructures de separació per a l’interior dels nous magatzems de la instal·lació i que permetran assegurar el material esportiu allí dipositat. Cal recordar que aquests espais van ser construïts després de l’eliminació dels antics dipòsits, situats en l’emplaçament del futur trinquet.

Així mateix, el Servei Esportiu Municipal (SEM) ha confirmat la renovació de diversos trams de xarxa en les porteries del camp, amb un cost 1.200 euros. Aquestes intervencions se sumen a la renovació del sistema d’alarmes que l’executiu municipal va aprovar el passat mes de setembre, el condicionament i reparació de la gespa realitzada abans de l’inici de la temporada i la instal·lació d’un desfibril·lador.

El complex esportiu de Boqueres es veurà ampliat després de la construcció del trinquet municipal, unes obres que ja han sigut adjudicades i l’inici de les quals és imminent. La nova instal·lació representarà la recuperació d’un espai per a la pràctica de la pilota valenciana tres dècades després del tancament de l’últim trinquet en el municipi i la utilització estarà oberta als centres educatius propers. Aquest projecte compta amb un pressupost de prop de 800.000 euros i serà subvencionat per l’Ajuntament d’Almassora, el programa de fons europeus Feder i la Diputació de Castelló.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: