Els Reis Mags lliuraran en mà més de 300 regals a més de 60 llars de Borriana

L’Ajuntament de Borriana ja està preparant l’arribada dels Reis Mags a la ciutat, i ha avançat que lliuraran personalment més de 300 regals a més de 60 llars, perquè des de demà dilluns 19 de desembre, els nens i nenes que vulguin que la comitiva dels Reis Mags arribi a casa seva i rebre els regals de les seves pròpies mans, poden sol·licitar-ho a l’Ajuntament.

Perquè Melcior Gaspar i Baltasar puguin repartir la màgia a les llars, tan sols cal sol·licitar-ho presencialment o telefònicament, en horari de 9h a 14h, fins que s’esgoti la quota de visites que podran realitzar les Majestats en els dos torns previstos.

I és que aquest any no només tornarà la cavalcada tradicional dels Reis Mags a Borriana amb algunes novetats, sinó que a més, Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a entrar a alguns domicilis per lliurar els desitjos i il·lusions que els petits i petites de la casa els havien transmès a través de les cartes.

L’arribada de les comitives reals als domicilis és una tradició que manté amb il·lusió tot el municipi i és des de sempre sinònim d’alegria. Les visites no es limiten al nucli urbà, també acudeixen al port, a la Serratella o Santa Bàrbara i, en definitiva, per tot el terme municipal, perquè la il·lusió dels més petits no entén de localització.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: