Els projectes internacionals de l’Acadèmia VCF, finalistes dels premis del World Football Summit

L’estratègia d’internacionalització del València CF i l’Acadèmia VCF han estat seleccionades com a finalistes als World Football Summit Industry Awards a la categoria de Best Internationalisation Strategy by Deloitte, segons ha donat a conèixer aquest dijous WFS.

El WFS Industry Awards destaca el treball per estendre la imatge de marca del València CF i la metodologia de treball de l’Acadèmia VCF, una de les millors acadèmies d’Europa en la formació de jugadors per a l’elit, segons els darrers informes del CIES Football Observatory .

L’Acadèmia VCF és finalista en aquesta categoria en uns premis que es lliuraran a la gala que tindrà lloc el proper 28 de setembre a Sevilla en el transcurs de la World Football Summit 2022, el major esdeveniment internacional de la indústria del futbol.

VCF Academy World Cup

En aquesta estratègia d’internacionalització destaca la I VCF Academy World Cup, torneig que el mes de juny passat va reunir a les instal·lacions d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna equips procedents d’Amèrica, Àfrica, Àsia i Europa conformats per jugadors de les diferents VCF Soccer Academies i dels clubs amb què l’Acadèmia VCF manté aliances estratègiques.

La I VCF Academy World Cup va finalitzar amb un gran èxit organitzatiu, amb una gran experiència futbolística i cultural dels jugadors U12 en un torneig que va comptar, a més, com a ambaixador amb Yunus Musah, jugador del València CF i de la selecció dels EUA.

Després d’una primera edició, l’objectiu és consolidar la VCF Academy World Cup i ampliar el nombre d’equips que participin en aquest gran torneig que el proper mes de juny tornarà a reunir a la Ciutat Esportiva de Paterna equips procedents de tots els racons del món. .

València CF Soccer Academy Programs

L’Acadèmia VCF desenvolupa a través dels VCF Soccer Academy Programs una estratègia d’internacionalització que en els darrers anys l’ha portat a tenir presència a tot el planeta a través de les 12 VCF Soccer Academy que tenen seu a mercats estratègics d’Amèrica del Nord, Europa, Àfrica. i Àsia.

L’objectiu principal dels VCF Soccer Academy Programs, a més d’expandir la imatge del València CF i la seua filosofia per tot el món, és portar els mètodes d’entrenament del València CF a qualsevol part del planeta i difondre els valors que sempre acompanyen aquest Club , fent que els participants gaudeixin i aprenguin de la mà dels millors professionals de l’Acadèmia del València CF.

L’Acadèmia VCF també desenvolupa en molts altres països i localitzacions VCF Soccer Camps, Training Stages o serveis de Consultoria Esportiva que també s’integren en aquests VCF Soccer Academy Programs, així com les aliances estratègiques amb què compta amb diversos clubs a Europa i Amèrica com la que recentment va signar amb el Club Cumbaya Spirit d’Equador per potenciar el futbol femení.

Més informació: https://academia.valenciacf.com/es/academy-portal/academy-programs

ECA Women’s Football Award

L’aposta pel futbol femení que l’Acadèmia VCF realitza a nivell internacional com a les pròpies instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Paterna amb la plena integració del futbol base femení a l’estructura de l’Acadèmia VCF ha estat també reconeguda com a finalista als ECA Women’s Football Award.

Més informació: https://academy.valenciacf.com/es/article/es-la-academia-vcf-finalista-de-los-eca-women-s-football-award-2022-2022-08-31

Segueix tota la informació de l’Acadèmia VCF a les nostres xarxes socials:

Instagram: @academiavalenciacf

Twitter: @acadèmia_VCF

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: