Els premiats dels Alan Turing International LGTBIQ Awards 2023

El palmarès del seu nou lliurament estarà compost per una desena de premiats entre els quals destaquen VILLAGE PEOPLE, DANA INTERNATIONAL, o l’aportació d’organitzacions com OII Europe o UNWTO, en una gala que serà conduïda per Samantha Hudson

Els Alan Turing LGTBIQ+ Awards, en honor del pare de la informàtica Alan Turing, són els únics premis que reconeixen la visibilitat del col·lectiu LGTBIQ+ en totes les categories al món

Avui s’ha fet públic el palmarès de la nova edició dels Alan Turin LGTBIQ+ Awards, a les diferents categories. Aquests guardons van néixer per reconèixer figures del col·lectiu que han lluitat a favor dels drets i de la visibilitat de tots els éssers humans, sense importar gènere ni condició.

Els Alan Turing LGTBIQ+ Awards són uns premis únics al món que tenen com a objectiu reconèixer la tasca de personalitats nacionals i internacionals que hagin contribuït a la lluita per la igualtat i visibilitat del col·lectiu LGTBIQ+. Aquestes distincions neixen amb el compromís de reconèixer el treball per valors universals com la igualtat i la diversitat, així com el fet que totes les persones tinguin les mateixes oportunitats, consolidant-se com a fita d’impacte internacional i consciència social, eficaç i eficient.

Han resultat guardonats en aquesta edició personalitats internacionals que aniran a Santa Cruz de Tenerife a recollir la seva distinció de manera presencial, amb un palmarès que inclou el Vicepresident del Parlament Europeu Marc Angel, el líder de Judes Priest Rob Halford, que ha contribuït a la visibilitat del col·lectiu o la formació Village People, l’actriu i activista americana Indya Moore visitarà per primera vegada Espanya per recollir el premi Colors, tots ells referents del col·lectiu LGTBIQ+ en els seus diferents àmbits, des de l’activisme polític al món audiovisual. Artistes i performers com Aquaria o Dana International completen el palmarès més internacional juntament amb Jedet o Vanesa Martín que han estat grans promotores de la visibilitat del col·lectiu i que participaran a l’esdeveniment patrocinat per Turisme de Tenerife, Organisme autònom de Cultura de Santa Cruz de Tenerife i Turisme de Govern de Canàries.

Destaca al palmarès el reconeixement del treball a organitzacions com OII Europe per una de les més destacades del món per la visibilitat del col·lectiu intersexual, l’Organització Mundial del Turisme de les Nacions Unides UNWTO pel seu desenvolupament de l’oferta LGTBIQ+ o la innovació i el focus en la diversitat de companyies com BBVA amb el reconeixement a la seva directora en aquest àmbit, Ízaro Assa de Ambilia.

L’entrega dels Alan Turing LGTBIQ+ es desenvoluparà durant una gala que serà conduïda per Samantha Hudson, mentre que l’escenografia de la cerimònia anirà a càrrec de l’artista digital José García Vallés, més conegut com a Cachito Vallés, una de les figures claus del nou art digital nacional. En aquesta edició per primera vegada l’esdeveniment serà de lliure accés al públic, en una nit que celebrarà la diversitat a la capital canària.

En edicions anteriors s’ha reconegut personalitats com l’exprimera ministra islandesa, Jóhanna Sigurdardöttir, la Fundació Harvey Milk, la ministra no gender de Taiwan Audrey Tang o l’exvicepresidenta de Costa Rica, Ana Elena Chacón, entre molts d’altres.

Tots formen part de la història d’aquest festival únic que aporta noves visions respecte a la visibilitat i els drets de gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queer de totes les parts del món.

La gala dels Alan Turing LGTBIQ+ Awards tindrà lloc el 27 de juliol amb l’assistència de convidats i premiats, i per primera vegada amb lliure accés per al públic prèvia reserva d’entrada al cèntric Teatre Guimerà, a la capital de Tenerife. Un espai que es transformarà per acollir la vetllada més especial i significativa de Culture & Business Pride, posant en relleu els avenços del col·lectiu en diferents disciplines i àmbits.

Aquesta nova edició dels premis Alan Turing LTGBIQ+, emmarcada a la sisena edició Culture & Business Pride, tornarà a convertir l’illa de Tenerife en el focus mundial dels drets del col·lectiu i en un centre internacional de negocis. Culture & Business Pride es distingeix perquè és l’únic festival internacional que aposta per aquest format, on aquest reconeixement dels avenços del col·lectiu des d’una perspectiva global adopten format de lliurament de premis.

LLISTAT PREMIATS ALAN TURING LGTBIQ+ AWARDS 2023

1. INDYA MOORE: Premi Colors.

2. MARC ANGEL: Premi Especial.

3. OII EUROPE: Premi Organització Internacional.

4. VILLAGE PEOPLE: Premi Life.

5. AQUARIA: Premi People.

6. JEDET: Premi Esperit.

7. UNWTO: Premi Organització Social.

8. DANA INTERNATIONAL: Premi Icon.

9. VANESA MARTIN: Premi Art.

10. IZAR ASSA D’AMBILIA – BBVA. Premi Compromís.

11. ROB HALFORD: Premi Visibilitat.

Informació i Foto: Prensa Culture & Business Pride 2022

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: