Els parcs científics valencians celebren l’acte de lliurament dels II Premis rePCV

Els II Premis rePCV van reconéixer a les empreses UBE Corporation Europe (Col·laboració Empresa-Universitat), I-care Group (Start-up) i Semanticbots (Col·laboració Empresa-Universitat) amb un premi i dos accèssits respectivament, totes elles vinculades a Espaitec

Els cinc parcs científics valencians van celebrar el passat 11 de desembre l’acte de lliurament dels II Premis rePCV. L’esdeveniment realitzat en format en línia, va ser inaugurat pel president de la Xarxa de Parcs Científics Valencians (rePCV), Salvador Coll, i el vicepresident de la institució, David Cabedo.

Coll va destacar que «l’activitat basada en coneixement, tecnologia disruptiva, innovació que les empreses vinculades als parcs científics valencians estan desenvolupant és un vector clau per a la sostenibilitat futura de la societat del benestar». Cabedo va ressaltar que «els Premis rePCV són una labor de treball conjunta dels parcs valencians per a incentivar el treball col·laboratiu entre les empreses vinculades als parcs, i així tindre l’oportunitat d’interactuar, conéixer-se i fer-se visibles dins de l’ecosistema innovador».

La segona edició d’aquests guardons, impulsats per les entitats gestores dels parcs (Fundació Parc Científic Universitat de València, Fundació Ciutat Politècnica de la Innovació, Fundació Parc Científic d’Alacant, Fundació Universitas Miguel Hernández i Fundació General de la Universitat Jaume I), van premiar a tres iniciatives emprenedores i empresarials atenent el seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l’entorn.

El Premi a la Spin-Off va ser atorgat a VLC Photonics (Fundació Ciutat Politècnica de la Innovació); el Premi a la Start-up va ser concedit a Darwin Bioprospecting Excellence (Fundació Parc Científic de la Universitat de València); i el Premi a la Col·laboració Empresa-Universitat va ser atorgat a UBE Corporation Europe (Fundació General de la Universitat Jaume I-ESPAITEC/Fundació Parc Científic de la Universitat de València). També es van atorgar accèssits en cada categoria a les empreses Fent Innovative Programari Solutions i WonderBits (Fundació Ciutat Politècnica de la Innovació VLC); Applynano Solutions (Fundació Parc Científic d’Alacant); I-care Group i Semanticbots (Fundació General de la Universitat Jaume I-ESPAITEC).

Els Premis Xarxa de Parcs Científics Valencians (rePCV), s’han dirigit a l’ecosistema de més de 250 empreses instal·lades o vinculades amb els cinc parcs científics valencians, caracteritzades per estar basades en el coneixement i el seu compromís de col·laboració amb la investigació universitària, i han comptat amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

La segona edició dels Premis rePCV, ha tingut l’objectiu principal de continuar reconeixent la contribució al desenvolupament i a la consolidació de les empreses creades i desenvolupades amb el suport dels cinc parcs científics valencians; secundant i potenciant l’esperit emprenedor en l’àmbit dels cinc parcs científics valencians; i impulsant i enfortint les relacions universitat-empresa.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: