Els joves del PP de Castelló honren Miguel Ángel Blanco i defensen la llibertat davant “els que ataquen la Constitució”

Els joves del Partit Popular de la província de Castelló honoren la memòria de Miguel Ángel Blanco quan es compleixen 25 anys del seu segrest i assassinat per part de la banda terrorista ETA i es comprometen a defensar la llibertat i la democràcia davant dels que ataquen la Constitució. Així ho ha expressat el president de Noves Generacions de la província de Castelló, César Durá, que ha participat aquest cap de setmana juntament amb altres joves de la província a l’Escola Miguel Ángel Blanco, un esdeveniment que organitza Noves Generacions i que s’ha celebrat a camí entre Bilbao i Ermua.

“No podem permetre que els joves no sàpiguen què va passar fa 25 anys i que desconeguin qui va ser Miguel Ángel Blanco i què va fer la banda terrorista ETA”, afirma el president de NNGG de la província de Castelló. “Volem mantenir viu l´Esperit d´Ermua davant d´un PSOE que pacta amb els hereus polítics d´ETA”, afegeix César Durá.

“Els joves del Partit Popular de la província de Castelló volem i hem d’alçar la veu perquè ningú oblidi Miguel Ángel Blanco i per denunciar el pacte entre el Govern socialista i Bildu per aprovar una nova llei de memòria que permet a l’hereu polític d’ETA reescriure la història d´Espanya”, denuncia César Durá.

“Els joves del Partit Popular de la província de Castelló volem que no caigui en l’oblit la figura de Miquel Àngel Blanco ni la de totes les víctimes del terrorisme que van donar la seva vida per defensar la llibertat i la democràcia de què avui tots gaudim, per això creiem important que el relat no l’escriguin els del tir a la mai sinó tots els demòcrates”, afirma el president de NNGG de la província de Castelló.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: