Els i les ‘penguins’ estrenen curs al nou Campus València de Florida Universitària

El nou alumnat de l’Grau Oficial de Lideratge, Emprenedoria i Innovació (LEINN), els anomenats ‘penguins’ de el curs 2021-22 van iniciar la seva nova etapa acadèmica a les noves instal·lacions acadèmiques de Campus València de Florida Universitària, ubicat al carrer ….

Després de la única activitat protocol·lària que rebran aquest curs -que ha estat la benvinguda a LEINN per part de director general de Florida Grup Educatiu, Enrique García, la responsable de l’àrea d’Empresa de Florida Universitària, Rafaela Pizarro i alguns dels coaches-, van sortir a l’exterior, a Vivers, per a realitzar diverses dinàmiques de grup i així conèixer-se més en profunditat.

Els i les ‘penguins’ han estat conversant amb l’alumnat de segon de LEINN qui també ha mostrat els espais de coworking i zones comunes de les noves instal·lacions. A més, han conegut en què consistirà el seu primer repte en el qual van a tenir total llibertat per presentar-se a ells mateixos i el Lab de València a les restes de laboratoris de LEINN.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: