Els Espais de Xàtiva i Colón i el Centre d’Atenció del Client d’Aeroport reinicien el dia 6 la seva activitat

Els Espais de l’Client de Xàtiva i Colom, i el Centre d’Atenció al Client d’Aeroport de Metrovalencia reinicien aquest dilluns dia 6 la seva activitat, de manera que les persones usuàries podran tornar a realitzar preguntes i gestions de manera personal amb presència física en qualsevol d’aquests recintes.

Durant el confinament i les diferents fases de la desescalada, només van quedar operatius vestíbul de Amistat-Casa de la Salut, que va acollir l’activitat de l’Espai de Xàtiva, i els Punts de l’Client, per la crisi sanitària derivada de l’coronavirus.

Ara, i coincidint amb l’horari d’estiu, es reobren els recintes de Xàtiva, Colom i Aeroport, i es el d’Empalme. Per contra, es tanquen la resta de Punts i el de Amistat-Casa de la Salut.

Tots els recintes d’atenció a client comptaran amb mampares de separació i es recorda l’ús obligatori de màscara per fer consultes.

Xàtiva obrirà de 7 a 21.30 hores de dilluns a divendres i de 10 a 13.50 i 16 a 19.50 hores els dissabtes i festius. Colom atendrà de 7 a 21.30 hores de dilluns a divendres, romanent tancat els dissabtes i festius. Aeroport estarà operatiu de 7.15 a 22 hores tots els dies. Finalment, Empalme estarà disponible de 8 a 20 hores també tots els dies de la setmana.

Per a més informació, es recomana a les persones que s’informin al telèfon gratuït 900 461 046, consulteu la pàgina web de Metrovalencia (consultar aquí) o estableixin comunicació a través de les xarxes socials de Facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv ) i twitter (@metrovalencia).

Motius de les visites

Els centres reben a clients que necessiten informació, però també als que tramiten les targetes personalitzades mensuals, anuals o de la targeta moneder Tuin, Gent Major, Famílies Nombroses i de Mobilitat.

L’atenció presencial es centra, en primer lloc, en la informació general, sobretot qüestions relacionades amb les tarifes, peatge, horaris i itineraris. Després se situen la gestió de targetes i les incidències que afecten el suport sense contacte.

Els motius de les visites varien notablement en el Centre d’Aeroport, per la seva singular ubicació. En aquest cas, la informació se centra en la localització d’hotels i en els itineraris d’interès turístic. Moltes d’aquestes visites s’atenen en anglès, italià i francès.

Espai de l’Client

Els Centres d’Atenció d’el Client s’estan reconvertint progressivament a Espais de l’Client. Ja ho han fet Colom i Xàtiva i, en un futur, ho faran Aeroport i Benimaclet en Metrovalencia, així com en TRAM d’Alacant.

Aquests recintes sintetitzen i avancen el nou concepte d’oficines d’atenció a el client que FGV comença a posar en marxa. Són un lloc d’interrelació entre client i empresa, atès per personal específic, i una àrea on es puguin usar els serveis que s’ofereixen, el disseny de l’espai segueix els criteris sobre accessibilitat universal establerts en el Pla d’Accessibilitat de FGV.

El nou Espai de l’Client, a més de les tasques que es realitzen a la resta de centres d’atenció, està orientat a la relació amb l’empresa (per exemple, hi ha habilitada una zona de reunions) i fins i tot disposa de zona Wi-Fi, àrea de descans, la possibilitat de recàrrega de el mòbil i connexió per a tauletes o portàtils.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: