Els ens supramunicipals valencians s’integren a la Xarxa DTI-CV de Turisme Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana avança en el seu objectiu de convertir-se en territori turístic intel·ligent global a l’incorporar avui a les mancomunitats, l’últim dels ens supramunicipals adherits després de la incorporació de les tres diputacions.

El director general de Turisme, Herick Campos, que ha presidit la reunió celebrada aquest dimecres al Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (INVAT · tur), ha explicat que “avui la Comunitat Valenciana ha fet un pas més amb aquesta integració que permetrà dotar de governança de la destinació als municipis més petits i amb menys recursos “.

“I és que, -ha explicat Campos, el que busca la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI-CV), a més d’impulsar la governança, és la cohesió territorial, l’accessibilitat, la intel·ligència i el màrqueting digital, que ens fa ser una destinació sostenible capaç de gestionar els seus propis recursos “.

El director ha destacat que el 27 de setembre és el Dia Internacional de l’Turisme, i precisament el motiu de la mateixa és, enguany, el desenvolupament rural i el paper que juga el turisme a desenvolupament econòmic d’aquestes zones d’interior. “Una cosa que demostra el paper tan important que jugarà la Xarxa DTI-CV en aquests municipis”, ha puntualitzat.

Herick Campos ha explicat que la Xarxa DTI-CV la componen 58 destinacions dels quals 17 estan en el primer nivell, 4 al segon i 37 en el primer. “La Xarxa té uns criteris molt clars i per a l’adhesió marcats en 7 eixos i 170 índexs, que destins, diputacions i mancomunitats han de complir.” El que fem des de Turisme Comunitat Valenciana és acompanyar en tot moment a les destinacions fins a completar l’adhesió, complint amb uns criteris adaptats a la gestió intel·ligent i que s’han de mantenir en el temps “, ha conclòs el director.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: