Els dorsals del LevanteUD per a aquesta temporada 2019/2020

Un cop tancat el mercat d’altes i baixes amb terminis que també afectaven els equips de Segona B, l’Atlètic Llevant UD ha quedat compost per 24 futbolistes.

Una de les senyes més destacades de la plantilla que dirigirà per segon any Luis García Tevenet serà la presència de sis futbolistes procedents del Juvenil de Divisió d’Honor que tan bon paper va realitzar la passada temporada tant a la lliga com a la Copa. Es tracta d’ Toni Herrero, Eusebio Monzó, Picón, Christian, Cantero i Danso, a més d’Álex Blesa que l’any passat ja va seguir totalment la dinàmica i partits del filial.

A més, es mantenen a la plantilla Dani Cárdenas i Joan Monterde, procedents de les categories inferiors granotes, mentre que s’ha incorporat un altre futbolista format al planter com és Nacho. En total, 10 jugadors amb una marcada trajectòria i formació blaugrana per a aquest projecte de la 2019-20.

Al costat de les incorporacions d’aquest estiu passat, la plantilla, amb els corresponents dorsals de cada jugador, queda de la següent manera:

1. Cárdenas

2. Blas Alonso

3. R. Costa

4. Eusebio Monzó

5. G. Pereira

6. Danso

7. Joan M.

8. Benktib

9. Cantero

10. Arturo

11. Christian

12. Nacho

13. Picón

14. J. Ontiveros

15. P. Martínez

16. Giorgi

17. Ferni

18. Rubén G.

19. Sandoval

20. Eliseo

21. J. Bernal

22. Chuma

23. A. Blesa

24. Toni Herrero

Informació i Foto: LevanteUD

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: