Els autobusos de Labora comencen la setmana a la Pobla de Farnals ia Benijófar

Els dos autobusos del servei itinerant d’ocupació valencià, Labora, es trobaran el proper dilluns dia 17 a les localitats de la Pobla de Farnals i Benijófar i romandran fins al dia 18, quan es desplaçaran un a Massamagrell i l’altre a Formentera del Segura.

Amb les parades vigents del recorregut planejat per al 2022, que tracta d’apropar les oficines de Labora a tota la ciutadania, independentment del seu lloc de residència, amb dos Punts Mòbils que recorren la Comunitat.

Després de Massamagrell i Formentera del Segura, l’autobus visitarà les localitats de Rojals, Museros, Foios, Daya Vieja, Alfara del Patriarca, Sant Fulgenci, Moncada, Daya Nova, Dolores, Rocafort i Catral, durant el gener. El recorregut íntegre de l’autobús està disponible a la pàgina web de Labora (consulteu aquí).

Com la resta d´Espais Labora, els punts mòbils seran responsables d´informar, divulgar i assessorar sobre els serveis d´inserció laboral. La diferència característica amb els Espais Labora ubicats a nuclis poblacionals serà la de trencar les barreres territorials, per les quals els municipis menys poblats no sempre tenen el mateix accés als serveis.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: