Els albergs juvenils de Biar, La Florida d’Alacant i Argentina de Benicàssim l’IVAJ, premiats en la categoria d’inclusió social

Els albergs juvenils de Biar, La Florida d’Alacant i Argentina de Benicàssim, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), han obtingut conjuntament el reconeixement a la millor iniciativa d’inclusió social i relació amb la comunitat. Aquests tres albergs pertanyen a la Xarxa Valenciana d’Albergs Juvenils de la Comunitat Valenciana.

En l’acte celebrat a Alacant, en el marc de la XIII Trobada de directores i directors d’albergs juvenils (REAJ), s’han atorgat els premis 2019.

El director general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha assistit a l’acte al costat de directors generals de joventut procedents d’altres comunitats autònomes

Així mateix, els albergs juvenils de Barria i Mirall d’Àlaba, han obtingut el reconeixement a la millor iniciativa mediambiental i l’alberg juvenil Lug2 de, Galícia, el reconeixement a la innovació.

El premi a la millor iniciativa d’accessibilitat ha correspost a l’alberg juvenil de Jaén; l’alberg amb més encant interior ha distingit de Sóller, a les Illes Balears, i l’alberg preferit pels i les alberguistes, per votació popular, ha estat el d’Almeria.

La II Edició dels Premis REAJ reconeix la tasca i esforç diari dels albergs que conformen la xarxa i premia sis categories: millor iniciativa mediambiental, millor iniciativa d’inclusió social i relació amb la comunitat, millor iniciativa d’accessibilitat, reconeixement a la innovació , alberg amb més encant interior i alberg preferit dels alberguistes

Alacant, centre de l’alberguisme juvenil

L’alberg La Florida d’Alacant ha acollit durant aquesta setmana el CEO Meeting de Hostelling International, trobada d’alt nivell en l’àmbit del alberguisme internacional, que defineix el Hostelling International (Federació mundial d’albergs) per als propers anys, desenvolupa l’estratègia a nivell mundial i estable els passos a seguir per part de cadascuna de les més de 70 associacions d’albergs que conflueixen en aquesta Xarxa mundial d’albergs.

També l’IVAJ i REAJ han organitzat la XIII Trobada de directors i directores d’Albergs, que se celebra cada 18 mesos, que ha reunit més d’un centenar de directors i directores d’albergs, professionals de les comunitats autònomes, de Hostelling International i de associacions d’albergs d’altres països com Portugal, Itàlia, República Txeca i França.

En la jornada d’aquest divendres es treballarà en les bones pràctiques en albergs de la xarxa. Les trobades REAJ treballen en el foment de la mobilitat juvenil oferint allotjaments de qualitat a preus assequibles a tot el món, programes relacionats amb el medi ambient així com l’entesa entre cultures i la pau. A més, es brinda a tots els albergs tant formació com assessorament per ajudar-los a impulsar les seves instal·lacions.

REAJ és la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils i compta amb més de 300 albergs a Espanya. Amb més de 3 milions de pernoctacions anuals a Espanya, està al capdavant de les associacions d’albergs a nivell mundial. La pertinença de REAJ a Hostelling International posa a disposició més de 4.000 albergs a 90 països de tot el món.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: