El VillarrealCF s’uneix a la Marató dels Dements

El VillarrealCF reafirma la seva aposta per l’esport provincial. El club groc ha sumat el seu suport a la Marató dels Dements, que passa a formar part d’Endavant Esports, la iniciativa amb la qual el Vila-real dóna suport i col·labora en el creixement de les competicions, clubs i esportistes d’elit de la província de Castelló .

La Marató dels Dements és una cursa de muntanya que transcorre per la Serra d’Espadà i se celebrarà el 17 i 18 de novembre. Aquest esdeveniment esportiu engloba tres proves diferents: La Marató dels Dements (43,2 km), La Mitja dels Dements d’Eslida (21,2 km) i la Mitja dels Dements d’Ain (23,2 km). Totes elles, proves no federades, transcorren per increïbles paratges naturals de la nostra província i posen al límit l’experiència dels gairebé 1.000 corredors que participaran en l’edició d’aquest any.

Després de la inclusió de la Marató dels Dements al programa de suport a l’esport d’Endavant Esports, el Vila-real CF patrocina a 24 clubs, 25 esportistes i 3 competicions.

Més informació sobre la Marató dels Dements a la seva web oficial: https://www.maratodelsdements.com

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: