Esports

El VillarrealCF no pot amb el Celta en l’estadi de la ceràmica tot i els dos gols de Carlos Bacca (2 a 3)

El VillarrealCF ha perdut avui a l’estadi de la ceràmica 2-3 davant el Celta en un partit en què el conjunt groc va tenir ocasions però el Celta també va tenir va generar més perill i va marcar més gols

Els dos equips van pugnar per la possessió de la pilota. El Celta va avisar amb una primera aproximació. Iago Aspas va filtrar una passada interior per Brais Méndez i aquest va disparar topant primer amb Asenjo i posteriorment amb el pal.

El Submarí no va trigar a contestar. Fornals va centrar i Gerard va rematar de cap als guants de Rubén Blanco (m. 24). Era millors minuts dels grocs. Santi Cazorla es va treure del barret de copa un meravellós passi per alt i Trigueros va intentar una vaselina a la primera que no va trobar el camí dels tres pals (m. 29).

Els dos equips eren perillosos. Al minut 42, Gerard va fregar de nou el gol. Ho va fer després d’una gran jugada de tot l’atac groc que va acabar amb un xut amb l’esquerra del ‘7’ que va sortir ronzando el travesser.

El Celta va colpejar amb duresa poc després. Iago Aspas va cedir enrere i Brais Méndez va anotar el 0-1 amb un xut col·locat a la base del pal dret de la meta defensada per Sergio Asenjo.

Al descans es va arribar amb avantatge del Celta (0 a 1)

La segona part va començar amb males notícies. El Celta va anotar el 0-2 amb una rematada de Okay després d’una centrada lateral. Segons més tard va arribar el 0-3. Brais Méndez va cedir a Maxi Gómez i l’uruguaià va anotar amb un potent xut amb la dreta creuat.

El Vila-real CF no es va rendir va aconseguir retallar distàncies en el marcador gràcies a un llibre indirecte dins de l’àrea per cessió al porter. Cazorla la va tocar lleugerament i Bacca va afusellar Rubén Blanco amb els celestes sota pals (1-3, m. 82).

El gol va encoratjar a VillarrealCF, que va tornar a anotar al minut 86. Santi Cazorla va centrar, Mario va pentinar l’esfèrica amb el cap i Bacca va marcar al segon pal amb la testa (2-3). Pura emoció.

Ja en el temps extra el VillarrealCF va poder empatar. Mario va centrar enrere i Gerard va disparar al pal quan ja es cantava el gol a l’Estadi de la Ceràmica.

Al final 2 a 3 i victòria del Celta.

El proper partit del VillarrealCF serà el proper dijous 13 de desembre a les 18:55 a l’estadi de la ceràmica davant l’Spartak de Moscou en el que serà el sisè i últim partit de la fase de grups de l’Europa League.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.