El VillarrealCF ha recolçat hui la festa del tennis espanyol abans del VillarrealCF vs Celta

El VillarrealCF ha donat suport aquesta tarda a la Festa del Tennis Espanyol que se celebrarà a Castelló del 14 al 16 de desembre. Així, s’han instal·lat a la ‘Fan Zone’ sis pistes petites per als més joves i s’han sortejat una sèrie de regals. Tot, amb la col·laboració de Fundació Juan Carlos Ferrero i el CT Castelló, que han instal·lat les pistes de tennis per als més petits. Tots ells han pogut practicar sota l’atenta mirada de la capitana de l’equip nacional de la Copa Federació, Anabel Medina.

La Festa del Tennis Espanyol constarà d’clínics per als petits al club de tennis de Castelló, partits d’exhibició al Ciutat de Castelló i una gala a la sala Opal del Grau de Castelló. Les entrades per als partits d’exhibició (15 de desembre) en què participaran Pau Carreño, Roberto Bautista i David Ferrer es poden comprar a la Botiga Oficial de l’Estadi de la Ceràmica per tan sols 7 euros.

A més, assistiran personalitats del món del tennis com Àlex Corretja, Juan Carlos Ferrero, Anabel Medina i Dani Gimeno. No t’ho pots perdre!

Informació i Foto: VillarrealCF

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: