Esports

El Villarreal Femení va perdre contra una competitiva Real Sociedad

El Villarreal Femení va perdre contra una competitiva Real Sociedad, cridada a estar en la zona alta de la taula, en Zubieta (4-0). Dos gols en un minut en l’equador de la primera part van decantar el partit, però les de Sara Monforte van lluitar fins a l’últim instant, creant ocasions i pressionant a dalt.

El primer gol va arribar molt primerenc. Una pèrdua de Yenifer Giménez quan intentava protegir la pilota perquè isquera per línia de fons va acabar amb un gran gol per l’esquadra de Nerea Eizagirre. Així i tot, les grogues continuaven tractant d’arribar a línia de fons amb passades filtrades cap a Belén i Sheila i mitjançant nombrosos centres a l’àrea.

En l’equador del primer temps, dos gols en un minut liquidaven, pràcticament, les opcions de traure una cosa positiva de la visita a Zubieta. Mirari, aprofitant un rebuig i Sarriegi en un mà a mà amb Tajonar, van fer molt de mal abans que tots dos equips marxaren al túnel de vestuaris.

En la segona part, les groguetes van començar de nou pressionant a dalt amb la difícil missió de revertir el resultat en contra. A l’hora de joc, Sheila va tindre el primer amb una cabotada que va marxar fora. Posteriorment, un tret llunyà d’Ainoa que va obligar a buidar a la portera local i Olivia, també fora de l’àrea, van posar en problemes a la saga del conjunt basc. No obstant això, Nerea Eizagirre, a porta buida després de rebre una passada de la mort, va fer el definitiu 4-0.

El pròxim partit del Villarreal Femení tindrà lloc a Miralcamp contra el Granadilla Tenerife en horari encara per definir.

Fitxa tècnica:

Real Sociedad Femenino: Elene Lete; Nuria Rábano (m. 62, Izarne), Ana Tejada, Emma Ramírez, C. Pleuler; Mirari Uria (m. 46, Claudia Fernández), Arnaiz (m. 62, Maddi), Nerea Eizagirre (m. 76, Franssi), Etxezarreta; Amaiur Sarriegi i G. García (m. 76, Gemma).

Villarreal Femenino: T. Alonso; Olivia, Lara Mata, Soldevila, Y. Giménez (m. 84, Laura Royo), I. Miguélez; Ainoa (m. 72, Bea Prades), S. Medina (m. 72, S. Bermell), Cienfu; Belén (m. 63, Pinel S.) i Sheila (m. 84, Vera Rico).

Gols: 1-0. Min. 4: Nerea Eizagirre. 2-0. Min. 26: Mirari Uria. 3-0. Min. 27: Amaiur Sarriegi.

Àrbitra: Elena Peláez Arnillas. Va amonestar a les Olivia Oprea, I. Miguélez i Y. Giménez.

Camo: Zubieta.

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.