Esports

El Villarreal Femení aconsegueix la permanència matemàtica en empatar davant la SD Eibar amb un gol de Sheila en la recta final

El Villarreal Femení ha fet història hui. Les de Sara Monforte han aconseguit la permanència matemàtica en Primera Iberdrola després d’empatar (1-1) davant l’SD Eibar, equip que marca actualment la zona de descens. Així, doncs, les grogues continuaran un any més en la màxima categoria nacional gràcies al gol de Sheila en els últims minuts del xoc.

En els primers minuts, el joc es va basar en transicions per part dels dos equips sense arribar a crear vertader perill en cap de les àrees. A punt d’arribar a la mitja hora de partit, un mal rebuig de la saga grogueta va suposar la recuperació de la pilota per part del conjunt armero en tres quarts i Kundananji, que ja havia gaudit de la primera ocasió del partit, va quedar habilitada en el carril central entre les centrals grogues per a batre a Elena de Toro.

A punt d’arribar al descans, el Villarreal va tindre les dues ocasions més clares del primer temps. Sheila va poder anotar el primer, però el seu tir creuat va marxar fregant el pal. Posteriorment, Salma Paralluelo va estavellar el seu tir en la fusta quan semblava que aqueixa pilota anava a entrar.

Ja en el segon acte, amb el resultat a favor per a les locals, el partit es va tornar travat i espés. Les groguetes no trobaven espais, però Sara Monforte va tocar les tecles necessàries per a tornar a generar ocasions. En el minut 84, un contraatac va derivar en un centre de Salma, que havia arribat fins a línia de fons i va posar la pilota arrere partisca que Sheila, des del punt de penal, posara la igualada.

La col·legiada del matx va afegir cinc minuts de prolongació, però el Villarreal Femení va saber defensar el resultat amb ungles i dents per a aconseguir la salvació i continuar una temporada més en Primera Divisió.

Fitxa tècnica

SD Eibar: Noelia García; Carla, Elba, Matlou, Ruth Álvarez; Gantxegi, Aida Esteve; N. R. Muth, Arene, Yonei; Kundananji.

Villarreal Femení: Elena de Toro; Nerea, Lara Mata, Y. Giménez, F. Lara; Estefa (m. 81, Pinel S.), Soldevila, Cienfu (m. 69, Olivia), Belén (m. 69, Bea Prades); Paralluelo i Sheila (m. 88, Ainoa).

Gols: 1-0. Min. 28: Kundananji. 1-1. Min. 88: Sheila.

Àrbitra: Va amonestar a la local N.R. Muth i a la visitant Cienfu.

Camp: Unbe Inferior.

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.